婆媳關係

跳至

首頁
45678...11

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

你老公真係好錫你呀~~~~

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:老人家係咁,永遠活在自己世界入面。 你老

原帖由 寫我心情 於 12-03-22 發表
老人家係咁,永遠活在自己世界入面。

你老公個case同我似另一個原因係我老豆好早都吾係度。都係"果冇婆首 ...
果然好似,好彩佢對你太太冇咩野咋

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆+szehang420+的帖子 你老公同佢ma+吾

原帖由 wongjoetabo 於 12-03-22 發表
回覆 szehang420 的帖子

你老公同佢ma 吾岩架 ?? 句句頂都佢媽行既 ???? 佢媽都係鍚佢姐 ! ...
前因請看其他"auntie"系列

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

珍珠宮

BK Milk勳章

抑子成癡

伯爵府

虎到金來勳章

都有可能架, 不過, 葵涌都好多半山既地方, 希望唔係啦!!! 你介唔介意比d提示, 阿auntie係係邊度既半山???

瑪瑙宮

引用:回覆+szehang420+的帖子 都有可能架,+不過

原帖由 k_wong7 於 12-03-22 發表

都有可能架, 不過, 葵涌都好多半山既地方, 希望唔係啦!!! 你介唔介意比d提示, 阿a ...
pm你講

伯爵府

虎到金來勳章

好呀, 等你呀!!!

男爵府

環保接龍勳章

阿auntie次次出場次次驚喜,語出驚人

伯爵府

引用:Quote:原帖由+寫我心情+於+12-03-22+發表老

原帖由 szehang420 於 12-03-22 發表
果然好似,好彩佢對你太太冇咩野咋
我老婆一向吾出聲。而我亞媽又有佢自己一套,佢悶,但佢怕我。佢最死係吾色收。

打個例子,有一次食完飯之後要去超市買小小野,佢捉著我地同佢行,刀冇所謂,但一行便行2個鐘!我頂。同佢行玻鞋亍想買對鞋比佢,對對都乜乜物物又行3個鐘!

結果,從今之後我吾再同佢行街,買鞋係買番去比佢,吾合size便同佢換。

我要求我老婆吾好理佢,有乜都話佢吾話得事要搵我決定,比我band得佢多敢佢先色收。

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

伯爵府

回覆:我都有個"正"auntie ~ 捍衛核心價值

所以反而我老婆係做好人,我做"需"人

反之,老婆外家佢攪掂,我吾理佢地(佢外家又另一個精彩夢幻組合)

瑪瑙宮

寫我心情 發表於 12-3-22 12:25
我老婆一向吾出聲。而我亞媽又有佢自己一套,佢悶,但佢怕我。佢最死係吾色收。

打個例子,有一次食完飯之 ...
阿auntie又係好鐘意同 c6行街

瑪瑙宮

寫我心情 發表於 12-3-22 12:33
所以反而我老婆係做好人,我做"需"人

反之,老婆外家佢攪掂,我吾理佢地(佢外家又另一個精彩夢幻組合) ...
好彩我外家樣樣吾理 , 煩少樣

男爵府

妖,咩人黎架 成鬼日都想拆散你地一家真係好黑心,有事果陣唔幫手都算,唔好講埋D風涼話呀

伯爵府

引用:Quote:寫我心情+發表於+12-3-22+12:25+我老

原帖由 szehang420 於 12-03-22 發表
阿auntie又係好鐘意同 c6行街
男人怕煩,一次半次硬冇野。次次都係咁點頂

我同你老公都係獨仔。所以情況好似。

我老媽子重有一句好鐘意講..."你結婚之前都吾係咁",死未

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+szehang420+於+12-03-22+發表

原帖由 寫我心情 於 12-03-22 發表
男人怕煩,一次半次硬冇野。次次都係咁點頂

我同你老公都係獨仔。所以情況好似。

auntie都有呢金句

大宅

認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

我都有個"正"auntie ~ 捍衛核心價值

你老公對你真好! 愛你愛到做出面真係超讚!

子爵府

回覆:szehang420 的帖子

樓主~你掛名99係一個超級。極度。瘋癲嘅戀仔狂

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

再一次大開眼界! 你auntie 真係

禁止訪問

侯爵府

auntie真係癲到

首頁
45678...11

尾頁