潮流時尚

跳至

首頁
23456...18

尾頁

大宅

回覆:Facebook網上買衫個post封左

男爵府

畀面勳章

呢個post真係好好

大宅

呢個post好好!!
btw有冇Gmarket shop介紹啊? 咁咪可以自己買囉?

大宅

引用:朋友試過响seoul+c9度買野,點知見到淘寶有

原帖由 Nannymui 於 14-04-11 發表
朋友試過响seoul c9度買野,點知見到淘寶有仲要用同一張相。
我無見過seoul c9嘅衫,不過咁嘅情況都有機會係淘寶貨不對板嘅就真,即係同一張韓國相seoul c9係韓貨,淘寶係山寨大陸貨。
純粹客觀分析,不是打手

Btw, 呢個post好好,我都想知多,我無乜邊間買開,淨係知shxxx真係一世都唔會覆!

大宅

bonjoie 也不錯,店主好好人,有耐性覆你和prefer面交的

禁止訪問

回覆:h___T 的帖子

伯爵府

cwb 地帶有幾間鋪頭 都唔貴$2xx

有實物睇幾好 呀

子爵府

hashtag影視迷勳章

仲有間叫 all from koreX
問價都覆的

伯爵府

比個叻你

大宅

引用:我中意shop標價錢,吾使下下問 +

原帖由 thomas.sky 於 14-04-11 發表
我中意shop標價錢,吾使下下問
Yes ar! 唔駛下下都要msg 問

禁止訪問

回覆:yoyo_blythe 的帖子

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 hahayik 於 14-04-11 發表shx

原帖由 堯堯豬媽 於 14-04-11 發表
Starlazy點做vip呀?我買過2次佢地都無講既,不過2個店主都好nice,又會好快覆

...
買滿一千就做VIP,嗰兩個店員好好傾架,我最like係嗚衫有得試!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Shxxx掛出來嗰啲都起晒毛粒,喺鋪都無價錢

原帖由 walnutman0509 於 14-04-12 發表
Shxxx掛出來嗰啲都起晒毛粒,喺鋪都無價錢標出來,唔休做咁,淨做訂貨都夠賺。。。。。。風險又低 ...
係喇,上親去乜都要訂,我又唔近尖沙咀,唔通下下返去攞咩

禁止訪問

引用:好在提醒,本來想買條褲169,今日喺啲淘寶

別墅

早2日見到有間shop(Ixxxxxx)係賣袋,係灣仔有shop, 全部袋係可以插响行李箱手柄,放得落部Mac book pro 13", 個個袋都係$1170(好似), 有冇人知間shop name?乜都記得係唔記得個shop name..想search 都search唔到

大宅

回覆:hahayik 的帖子

睇完之前個post, 係fb 幫襯左 Stunning sgirls 買左兩件衫,店主好快覆好nice, 仲主動話包我速遞到工商地址。
但係我有個疑問,佢d貨係咪真係韓國貨?
是咁的,買左兩件,其中一件在頸面位有兩行線頭,好似比人拆左原有標籤再車個made in Korea 新標籤咁
同埋平時自己都有係shop買開韓衫,大部份既衫都會有埋洗水標籤,但呢間買果兩件又無@@
所以好想知,係咪有人混水摸魚扮韓貨?

kittymama123  好可能係淘寶原單貨...  發表於 14-7-31 14:19

禁止訪問

禁止訪問

引用:睇完之前個post,+係fb+幫襯左+Stunning+sgi

禁止訪問

大宅

有時都真係要買下先知係咪真係韓國貨, 好多大陸貨扮韓國貨, 去行商場就知, 太平嗰d 都唔會買, 有好多相睇好靚, 真貨又麻麻地, 試過上網買, 寄到家發現唔係相咁靚,又大件左, 超失望, blacklist 左間野。最好就有店可以睇實物, 買過覺得好就會再喺同一間野買。

首頁
23456...18

尾頁

跳至