潮流時尚

跳至

首頁
23456...19

尾頁

男爵府

不過帶咗2日覺得少少鬆ok,得閒打去14/f問下 thank 大師

大宅

唔知買 rolex 有冇得分期呢? 響專門店買...

男爵府

原帖由 chelsealam 於 10-1-10 00:21 發表

應該無!!

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 chelsealam 於 10-1-10 00:21 發表

無,一d水貨店就有,2手店都會有.

我要食牛柳

大宅

大師,呢款幾好哦!出咗幾耐同幾錢啊?(唔好意思,我對呢d嘢一無所知)

原帖由 咸濕大師 於 09-12-9 11:43 發表

即是大約是這d款

侯爵府

原帖由 kittymam 於 10-1-10 12:40 發表
大師,呢款幾好哦!出咗幾耐同幾錢啊?(唔好意思,我對呢d嘢一無所知)

出左好耐,我唔明出左幾耐又點呢?妳想要d新出嗎?
3萬幾啦
我要食牛柳

男爵府

請問會轉個D錶盒邊到有得賣,幾多$?THANKS

侯爵府

原帖由 mokstick 於 10-1-12 12:09 發表
請問會轉個D錶盒邊到有得賣,幾多$?THANKS

好多地方都有,平至幾百,貴至幾千,都有,試下上網搵下,大把.又要睇下妳想擺到幾多隻錶啦.
我要食牛柳

男爵府

原帖由 咸濕大師 於 10-1-12 12:19 發表

好多地方都有,平至幾百,貴至幾千,都有,試下上網搵下,大把.又要睇下妳想擺到幾多隻錶啦.

thx,放2隻ja,不過5想次次校,我湊仔,5係日日出街....

民房

原帖由 cream@@ 於 09-12-3 21:10 發表
上星期個朋友帶咗我去佢個friend度買錶,間舖頭玻璃廚窗係無放rolex,個sales係喺間舖入面有個盒打開大約有十多隻rolex,折扣多少少!我問佢水貨定行貨,佢話一啲啲!但佢話無分別,壞咗嘅都係喺rolex專行度整!跟住又話有啲係 ...

如果係堅既,跟本無分別。重有保養既水貨表,你攞去勞力士 RSC 叫佢幫你修理,一樣唔收錢。

別墅

ching / ctse....

有 ching..話...Rolex 又要加價.....

我仲末唸到買邊只..:mrgreen: ..( 女裝...4萬幾..蚊到 choice ).....

其實我CEO...都無意見...
主要返工用戴....

exp1...佢話麻麻.....
Exp2....佢話都ok....但大左DD....

佢話我只"深潛"5-6年前....個款同新款.....差不多...
但個價變左升成50%............:mrgreen:

佢想買只噤興D款.....

thx
請大家俾D 意見

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我上年尾係周ss買左隻rolex oyster perpetual datejust, 黑色面, 但果面有好多一條條既放射紋, 折后$3xxxx

好靚又低調, 我日日戴
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

我都想買一隻錶給我老公,budget太約4萬元以下,請問大師有無好介紹?

偏向:Rolex/Omega,鋼帶,平時用。

但如果有另外一些值得推薦的牌子,我都會唸的呀。

謝謝。

侯爵府

原帖由 tweetybird 於 11-3-8 11:07 發表
我都想買一隻錶給我老公,budget太約4萬元以下,請問大師有無好介紹?

偏向:Rolex/Omega,鋼帶,平時用。

但如果有另外一些值得推薦的牌子,我都會唸的呀。

謝謝。 ...

GOOD,我喜歡妳講少少要求先,唔係D萬無目的,
再問少少野先,妳老公大約幾歲?是什麼STYLE?是否第一隻這類錶?
我要食牛柳

大宅

原帖由 sherryyeung 於 11-3-7 17:37 發表
我上年尾係周ss買左隻rolex oyster perpetual datejust, 黑色面, 但果面有好多一條條既放射紋, 折后$3xxxx

好靚又低調, 我日日戴

好抵呀 , 原價幾錢? 幾多折?

男爵府

他太約40歲頭,返工唔使著西裝的,都係第一隻鋼帶錶。

謝謝。

原帖由 咸濕大師 於 11-3-8 11:36 發表

GOOD,我喜歡妳講少少要求先,唔係D萬無目的,
再問少少野先,妳老公大約幾歲?是什麼STYLE?是否第一隻這類錶?

男爵府

我都想請教下大師,因為新手買比老公做生日禮物,但又冇經驗,打算用3萬蚊左右,請問可否介紹?老公今年31歲做文職但不用著西裝,想找鋼帶黑面,謝謝!

侯爵府

原帖由 tweetybird 於 11-3-8 12:27 發表
他太約40歲頭,返工唔使著西裝的,都係第一隻鋼帶錶。

謝謝。

4 萬budget,我覺得omega比較岩妳d,

我要食牛柳

男爵府

多謝你的回應。這幾款的錶的功能是如何呢?另外,請問Rolex是不是沒有這個range的budget去推介?

謝謝你。

原帖由 咸濕大師 於 11-3-8 13:57 發表

4 萬budget,我覺得omega比較岩妳d,

http://www.omegawatches.com/fileadmin/images/watches/soldier-detail/22185000-20.pn ...

侯爵府

原帖由 tweetybird 於 11-3-8 14:02 發表
多謝你的回應。這幾款的錶的功能是如何呢?另外,請問Rolex是不是沒有這個range的budget去推介?

謝謝你。

這是OMEGA SEAMATER PO CHRONO,有計時功能啦,仲係深潛添,可潛600M,會有個排壓制,另外是棌用了OMEGA,新的機芯, Co-Axial ,是保用3年,ROLEX,4萬BUDGET,係可以買到,但我個人唔太推介啦.
反而OMEGA PO CHRONO,仲會少人帶喎.
我要食牛柳

首頁
23456...19

尾頁

跳至