潮流時尚

跳至

首頁
34567...18

尾頁

複式洋房

回覆:Facebook網上買衫個post封左

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+堯堯豬媽+於+14-04-11+發表St

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

好有心機!

禁止訪問

引用:睇完之前個post,+係fb+幫襯左+Stunning+sgi

禁止訪問

引用:仲有間叫+all+from+koreX+問價都覆的

禁止訪問

回覆:shuna 的帖子

禁止訪問

回覆:tssy 的帖子

男爵府

引用:岩岩刨埋seoul c9...d款,真係幾c9..

原帖由 kinkis 於 14-04-13 發表
岩岩刨埋seoul c9...d款,真係幾c9..

民房

red garden 價錢好合理 舖頭又大又靚
remember 價錢好ok 舖頭就細左啲 佢有好多款 所以衫架好迫 佢喺shxxr 樓上 同一件西裝褸平成百蚊
agassi fashion 偏貴 但飛韓國入貨飛得都好密 有shop
msquare 小小貴 但啲款真係好少撞 常去韓國入貨 啲衫大部份有上身照 有shop

禁止訪問

回覆:DJpoodle 的帖子

大宅

引用:呢個post真係好好

原帖由 chocolate_girl 於 14-04-12 發表
呢個post真係好好
我自從做左媽媽後,多數網上買衫,呢個post慳番我唔少自己揾料既時間

BonPong  非常同意. 睇完又要破財呀~  發表於 14-4-14 16:36
cffw  Me too  發表於 14-4-14 01:30

洋房

WuBB^^ 發表於 14-4-13 14:34
我自己就MyDress,款都ok...不過貴少少
小朋友就Fresh Kids款出面少見,店主ok nice

...
我係mydress買過, 等了一個月都無貨到, 電話又無人聽, 仲要貨不對辦, 失望

洋房

有無d好平既online shop介紹下?

子爵府

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

大宅

我絕對覺得有d shops 係賣緊copy 韓國款既貨. 近期熱爆款好似tee拼m形網紗果款. 價錢由三百幾,二百幾,百幾,甚至乎花園街賣緊99蚊你就知. 有d shop 既衫連label,hantag 都冇. 真係混水摸魚

禁止訪問

引用:我絕對覺得有d+shops+係賣緊copy+韓國款既

禁止訪問

引用:我絕對覺得有d+shops+係賣緊copy+韓國款既

大宅

引用:Quote:原帖由+J.Kong+於+14-04-14+發表我絕

原帖由 kinkis 於 14-04-14 發表
絕對會。不過韓貨咪又係大部份copy人地歐美大牌子,連mickey,donald duck,snoopy,咩都copy一餐.所以都係買 ...
都係架,自己行量價錢同個料值唔值囉. 買開知佢入d貨係點,我都唔願周圍格價. 不過我又未揾到間心水

複式洋房

回覆:DJpoodle 的帖子

This is a personal opinion.. I think I ll stop shopping in a shop like this, shopping is for fun and happiness..

複式洋房

回覆:carrotcake 的帖子

P.S I certainly prefer to support some local business owners who are more willing to accept the rules of business world, competition is just everywhere!

首頁
34567...18

尾頁

跳至