心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我的奶奶#,#

我覺得我奶奶好煩,因為成日都等我亞B訓到好好地的時候就攪醒我亞B,然後就叫我喂人奶,好像我唔被我亞B食奶咁,我好唔鐘意我亞B俾佢攪醒,因為好煩,但又唔知什樣話佢,我亞B大便1日大約有7次,因為喂人奶醫生話都差唔多,而我奶奶就好煩地同我老公講話亞B為什麼有那麼的大便,佢的意絲係乜呀?????好煩,好煩呀!!!!我想死呀@.@

男爵府

Re: 我的奶奶#,#

哈哈哈好好笑..你唔同你奶奶講有得開大好過冇..佢唔開大你仲驚la..佢開大唔通搵野頂住佢唔比佢去咩.....?

複式洋房

所以我咪覺得我奶奶好煩0羅~~~~~~~~^,^

子爵府

你米甘嬲,傷身呀!你試下同佢講BB瞓得甘好你唔好甘殘忍la,不過老人家係煩d ga la…忍下la…

複式洋房

我已經同我奶奶講話妳油得亞B啦!!!,,,,,但都係一樣叫醒我亞B,都唔知什樣好,,所以咪覺得好煩0羅????????^,^

民房

你同佢講, 次次亞b"罰"覺你都搞醒佢, 亞b"罰"唔到覺又要食多幾餐, 咁無野做咪拉屎囉

別墅

或者你同奶奶講, 叫佢張心比己, 如果你正在熟睡, 俾人叫醒會點, 心情都唔好啦.

大宅

話俾您奶奶知, BB 唔瞓覺係唔長肉o架 ! 就算係定時定候飲咗奶都冇用o架 ! 根本就吸收唔到.

BB 瞓多D, 對腦部發展都好 D, 叫佢唔好再成日叫醒亞 B, 如果唔係, 下次等佢瞓瞓吓叫佢起身去廁所. ^-^

首頁

尾頁

跳至