跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我覺得好奇怪,我9/5睇醫生,醫生話我有3weeks,咁我book了威記,佢安排我12/7照oscar,之後我見到醫生信寫我LMF is 16/4, 其實我係最後16/3之後最後一次來,可能我當時話俾醫生聽我應該16/4來,但冇來,係我誤會了封信既意思,定還是醫生寫錯我,定係封信我睇唔,其實我覺得檢查好似等好耐,因為一日未照,一日都係未咁安樂,如果係而家咪仲耐咗,咁會有影響嗎? help!!!

禁止訪問

複式洋房

最尾一次經期的第一天計起, 2weeks先排egg, 受精, 再去個子宮著床, 3 week就真係差唔多即刻就知咁濟

去問下果個醫生好,

最好係等到8week, 照一照就清楚曬

6w4d 0.8cm

複式洋房

原帖由 yourmotherboard 於 10-5-18 22:37 發表
最尾一次經期的第一天計起, 2weeks先排egg, 受精, 再去個子宮著床, 3 week就真係差唔多即刻就知咁濟

去問下果個醫生好,

最好係等到8week, 照一照就清楚曬 ...

如果想照,可以去邊照,私家係咪好貴架,知價錢嘛?

別墅

我剛照完喇~~
我照咗超聲波 + 葉酸 + 鈣片 + 診金~~
6百幾喇~~
不過我呢個醫生好full,book 咗時間去到,都要等好耐mouth:
我的諾諾豬已經出世喇~~~

複式洋房

原帖由 嘉迪井 於 10-5-19 14:27 發表
我剛照完喇~~
我照咗超聲波 + 葉酸 + 鈣片 + 診金~~
6百幾喇~~
不過我呢個醫生好full,book 咗時間去到,都要等好耐mouth:mouth:" />

請問響邊,有冇資料提供?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至