興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我昨天買了 kindle paperwhite, 唔識用,我打唔到中文字,和只有英文書,請問點樣可以找到中文書??

複式洋房

其實Kindle 中文書較為少,我就有兩個account, 一個在美國Amazon, 一個是Amazon.cn, 轉咗 .cn 後, 就可以下載大陸書

當然, 自己download 中文書也可以, 你可以用不同格式download 咗先, 再用calibre 呢套軟件, 就可以過落去kindle 啦~

男爵府

katami 發表於 17-6-11 19:57
我昨天買了 kindle paperwhite, 唔識用,我打唔到中文字,和只有英文書,請問點樣可以找到中文書??:igive ...

點解要打字既?
你爬返d post好多人教上好讀網download,我都係咁呀!都有好多中文書睇,d書list好晒好方便睇架!

複式洋房

NatalieTY 發表於 17-6-13 09:48
點解要打字既?
你爬返d post好多人教上好讀網download,我都係咁呀!都有好多中文書睇,d書list好晒好方便 ...
贊成

男爵府

NatalieTY 發表於 17-6-13 09:48
點解要打字既?
你爬返d post好多人教上好讀網download,我都係咁呀!都有好多中文書睇,d書list好晒好方便 ...

個網下載係咪free?我見佢又無價錢

男爵府

markbrother 發表於 17-7-9 23:35
個網下載係咪free?我見佢又無價錢

係Free架!

男爵府

katami 發表於 17-6-11 19:57
我昨天買了 kindle paperwhite, 唔識用,我打唔到中文字,和只有英文書,請問點樣可以找到中文書??:igive ...
請問你喺邊度買Kindle Paperwhite㗎?

首頁

尾頁

跳至