興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

5想要d先x style

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

如果係行貨 iPhone 4, 有無download 返個原廠 iPhone 4 Case Program 的app ?
呢個係apple free 俾大家的case, 都有成十個款俾你去揀
重會送埋貨tim
http://www.apple.com/hk/iphone/case-program/

另外, 可以去星際城市幾間賣iPhone 配件看shop 睇睇d case

侯爵府

原帖由 seeloyan 於 10-8-20 17:20 發表
5想要d先x style

即是唔想物style??

我部ipod個case係黑色底, 銀色閃粉豹紋款, 我覺得很靚...

好似都有for iphone的, 但我好似係係先x買....

子爵府

原帖由 chloepapa 於 10-8-20 21:55 發表
如果係行貨 iPhone 4, 有無download 返個原廠 iPhone 4 Case Program 的app ?
呢個係apple free 俾大家的case, 都有成十個款俾你去揀
重會送埋貨tim
http://www.apple.com/hk/iphone/case-program/

另外, 可以去星 ...

點解我dl唔到呢個app

版主

原帖由 Diamond 於 10-9-2 09:51 發表

點解我dl唔到呢個app

去app store search "iphone4 case program"
(iphone同4字中間無space)

子爵府

原帖由 chloepapa 於 10-9-2 11:27 發表

去app store search "iphone4 case program"
(iphone同4字中間無space)

dl 完應該點? 我同步後個電話乜都無, 今朝試左好多次都係咁, 唔知關唔關我用公司機dl事呢?

版主

原帖由 Diamond 於 10-9-2 12:11 發表

dl 完應該點? 我同步後個電話乜都無, 今朝試左好多次都係咁, 唔知關唔關我用公司機dl事呢?

Download 完, click入去,(log in itunes 戶口)
之後有d cases 俾你揀, 揀好, 佢會show 你在itune 登記左的地址, confirm 後就ok
(apple會送埋貨俾你)

子爵府

原帖由 chloepapa 於 10-9-2 12:51 發表

Download 完, click入去,(log in itunes 戶口)
之後有d cases 俾你揀, 揀好, 佢會show 你在itune 登記左的地址, confirm 後就ok
(apple會送埋貨俾你)

用電話click? 定係電腦度click? 我就係dl完唔見有icon show出黎, 想click都5g去邊度clickmouth:

版主

用部iPhone 去下載
下載完一定會有個iPhone 4 case program 的icon
有無check 過個icon 會不會在另一個page?

子爵府

原帖由 chloepapa 於 10-9-2 16:09 發表
下載完一定會有個iPhone 4 case program 的icon

CHECK 過晒都搵唔到, 我今晚返屋企, 用屋企部腦再試, 唔該晒你先

子爵府

原帖由 chloepapa 於 10-9-2 16:09 發表

終於都成功左啦,唔該

首頁

尾頁

跳至