婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我睇過好多post都有話99在自己坐月期間一點補品都無買。又沒有照顧。重之咩都無做。如果係你會唔會覺得唔開心呢。

當然係講99本來有能力只但是咩都無做嗰啲。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 carmen0318 的帖子

會架!!仲要來掛住睇個孫!又唔係來幫手做d家務,搞到我更加唔夠瞓!

大宅

熱血勳章 畀面勳章

回覆:你地坐月時如果99唔買補品比你食你會點諗

唔買補品唔緊要,總之唔好煩到我同我屋企人就得!

水晶宮

引用:回覆+carmen0318+的帖子會架!!仲要來掛住

原帖由 cheryl789 於 14-01-12 發表

會架!!仲要來掛住睇個孫!又唔係來幫手做d家務,搞到我更加唔夠瞓! ...
點解佢要幫你做家務呀?

水晶宮

My 99 wanted to make for me but the things we eat are different....so no need......

大宅

唔會唔開心,人地唔係老馮
你生仔係你嘅決定,人地冇責任幫你為你做任何野

JFL    發表於 14-1-14 12:07
yimyim_paul    發表於 14-1-13 19:09
leechansandy    發表於 14-1-13 18:31

大宅

引用:我睇過好多post都有話99在自己坐月期間一點

原帖由 carmen0318 於 14-01-12 發表
我睇過好多post都有話99在自己坐月期間一點補品都無買。又沒有照顧。重之咩都無做。如果係你會唔會覺得唔開 ...
做得唔順心,唔做好過做,人人要求唔衕

男爵府

唔煩住哂已經係最好嘅補品

papagirl    發表於 14-1-16 13:37
kwan0603    發表於 14-1-14 22:03

大宅

一定好開心,唔好黎照顧我,我静静地休息得架喇。我又唔駛補

mini1204    發表於 14-1-13 10:15

大宅

會架!!仲要來掛住睇個孫!又唔係來幫手做d家務,搞到我更加唔夠瞓! ...
我都有咁諗過。覺得個孫唔關佢事咁

大宅

引用:唔煩住哂已經係最好嘅補品 +

原帖由 阿流 於 14-01-12 發表
明白你感受。但唔會覺得咩都無。

大宅

引用:唔煩住哂已經係最好嘅補品 +

原帖由 阿流 於 14-01-12 發表
我都係咁話!

大宅

咁你去99屋企時,又會唔會幫佢做下家務?

侯爵府

回覆:carmen0318 的帖子

如果真係咩表示都無,肯定唔開心,生仔又唔係年年生,佢都唔舍得,咁以後唔好指意人地對佢好。

禁止訪問

大宅

引用:Quote:原帖由+cheryl789+於+14-01-12+發表

原帖由 callmepls 於 14-01-12 發表
咁你去99屋企時,又會唔會幫佢做下家務?
會佢地啲嘢係我執同清潔

大宅

引用:如果真係咩表示都無,肯定唔開心,生仔又唔

原帖由 Meir079 於 14-01-12 發表
如果真係咩表示都無,肯定唔開心,生仔又唔係年年生,佢都唔舍得,咁以後唔好指意人地對佢好。

...
最初我就係咁諗現在比jm們講明白了。唔黎好過黎。都可能係關心

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 callmepls 的帖子

當然會啦!唔通,你就係會好似我細佬個老婆咁,坐喺度玩電話,乜都唔去做?

男爵府

唔買,無所謂. 點解一定要寄望老人家送禮俾你?

子爵府

親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我99冇買過補品畀我,但我唔覺得有好大問題。

首頁

尾頁

跳至