自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唉!我lunch time响新港中心留下全新Hallmark BB用品,5分鐘後已經俾貪心嘅人偷去!
吾知可吾可以睇cctv! 好吾開心!
點解D人咁貪心?

伯爵茶  失物盛怒,用詞不當  發表於 14-4-3 17:40
meko~  唔明?路人私呑?其他食客私呑?  發表於 14-4-3 17:14
木土土  個標題用「比人執咗」洽當d!  發表於 14-4-3 16:09
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

水晶宮

回覆:新港中心foodcourt 留下全新BB用品,被人私吞

有冇聯絡客戶服務部?

可能有人交咗去客戶服務部。

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:唉!我lunch+time响新港中心留下全新Hallma

原帖由 angelawoo 於 14-04-03 發表
唉!我lunch time响新港中心留下全新Hallmark BB用品,5分鐘後已經俾貪心嘅人偷去!
吾知可吾可以睇cctv! ...
睇CCTV只係睇到係邊個攞,除非有人認得佢,唔係都只會得個知字

wcpcelia  agree  發表於 14-4-3 16:21
fengfeng    發表於 14-4-3 16:06

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

有無問 CS?

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:新港中心foodcourt 留下全新BB用品,被人私吞

唔開心就一定架啦,
不過都唔好怪其他人貪心,
只能怪自己粗心大意~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有可能比人拎去CS呢,你不如去CS問下啦~

子爵府

你自己最大責任~
To be or not to be  that is the question~

水晶宮

熱血金章

自己大意在先,

無得怪人

公爵府

好媽媽勳章

你有冇聯絡過商場保安?
你袋BB用品係公家野嚟架? 點叫私吞?
最多都係有人拾遺不報, 而且自己留低咗, 比人攞走可以係據為己有, 亦可能有好心人拎去保安.
你唔見咗野唔開心可以理解, 但唔好一句就話拎咗嘅人係貪心, 要怪都怪自己大頭蝦先.

珍珠宮

BK Milk勳章

問CS若果找不到也不能怪責人

伯爵府

2024年龍年勳章

肉赤都冇用....喇喇聲去問左cs先
我~好~幸~福~呀~

侯爵府

都好肉痛;不過,係畀商場職員工作上得到而又吞咗先叫私吞,改改標題啦,唔好令人誤會

男爵府

問左la, 大頭蝦一定ga la
其實隨便响街攞吾係自己嘅嘢,同偷車有乜分别

whalebone  偷車...有鎖車架嘛,點同呢? 你單野最多叫拾遺不報~~   發表於 14-4-3 16:52
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

男爵府

畀面勳章

睇標題我都已為係俾foodcourt職員私吞

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ellawyc 的帖子

一睇到個標題, 我覺得樓主係怪責人地攞左佢嘅野, 而唔係怪責自己大意留下物品唔記得拎
新港中心foodcourt 留下全新BB用品,被人私吞
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

瑪瑙宮

引用:唉!我lunch+time响新港中心留下全新Hallma

原帖由 angelawoo 於 14-04-03 發表
有冇用過

珍珠宮

畀面勳章

自己大意,怪得邊個

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

angelawoo 發表於 14-4-3 14:47
吓..你自己唔小心仲怪人地拎走你..咩道理呀?
雖然你新買D野唔見左係好慘..但你個TOPIC 好有問題..咩叫私吞?????

首頁

尾頁

跳至