懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實我真係好想講我個肚大定細又關d人咩事喎。
我宜家32週,成日俾人話睇唔出,
個肚細到似人地五,六個月咁。
有次見到個朋友,佢宜家五個月,但個肚大到好似八個月咁
佢仲要笑我話「哇⋯我個肚都大過你個個啦!你係咪有左嫁?」
我個刻真係想講你本身都肥我幾個碼啦!
我只係想講一句,我個肚睇落大定細唔緊要
最緊要bb size正常無問題就得啦!
如果陀巨b既話會好難生,醫生都話我係陀緊中b,無問題!

張相係我31wk個陣影!其實我又唔覺得好細姐!

jump.jump  叫佢擔心下生完個肚皮同紋啦  發表於 14-4-7 13:02

大宅

回覆:kwankwanl 的帖子

D人無聊到嘔,肚細關距叉事,最緊要自己BB健康,正常,自己又陀得開心,我先唔想蘿甘大,行路成隻企鵝甘,我自己寧願好似宜家甘,競步都得,又輕盈,唔使理距地,最緊要自己舒服

別墅

回覆:kit-kwok 的帖子

我都係咁諗,自己陀得輕鬆未得囉

伯爵府

回覆:心情不佳想發洩下

我26w, 個肚都唔大呀,理得D人講乜呀,個B健康最緊要,乜都假,唔好影響我心情及BB呀,睬佢都傻,聽完就算啦~

別墅

唔洗理啲無謂人啦。我依家12w 我媽同我fd 都有時會問我係咪架,我都無理佢地。加油喔

子爵府

我無咩所謂呀,好多人話我肚細仲好,下次修身容易

大宅

我26週d人都唔覺我有左其實肚細仲好啦,修身易好多。唔洗理人地講咩,最緊要bb健康,自己輕盈舒服d仲好啦。

大宅

我都覺得bb 個size正常, 個肚細, 關佢地咩事!!!~
肚細仲好, 行路方便又自在!!~

ps. 我奶奶有次話我個肚仲未顯眼, 話我肥底, 真係嬲爆lor!!
自問自己身型可以著s or m碼衫, 肥底!?! 唔好玩野啦!!~

別墅

回覆:april_love 的帖子

肥底係會仲更加現肥啦!

別墅

我老公話,d人唔抵得我陀b都仲手幼腳幼無肥,所以講緊激我

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你轉左牛角尖啦 唔好唸太多野呀

別墅

個肚唔細啊,唔駛理人點講,最緊要bb健康,就正如胸大胸细同有無足夠人奶一樣,無正接關係。

大宅

我同你一樣5 個月仲比人話" 唔覺你有咗!" 8 個幾月去買褲比人話4,5 個月…
其實肚大代表乜, 你咪串返佢" 你睇下你到時點減啦, 我就唔擔心喇!"

別墅

引用:其實我真係好想講我個肚大定細又關d人咩事

原帖由 kwankwanl 於 14-04-06 發表
其實我真係好想講我個肚大定細又關d人咩事喎。
我宜家32週,成日俾人話睇唔出,
個肚細到似人地五,六個月 ...
何必介意呢?講者冇心,聽者有意!其實你講得出來都介意個肚唔夠大!放鬆d啦媽媽

大宅

唔洗理呢啲人啦!我六個半月都唔係好明顯,著左嬲唔覺咁濟,肚細不知幾輕鬆,bb size正常就得啦有朋友話過我 個肚唔係好覺眼都唔知係咪有左既!咪唔好理佢囉,陀得輕鬆bb又健康就得啦!

伯爵府

BB SIZE 最緊要..

你串佢一句肥B 唔肥媽..!!

懷孕過肥對自己同BB 都唔好...易難生, 易糖尿..

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 kwankwanl 的帖子

唔使理d無謂人,食飽飯等屎疴!肚大又話咁大,肚细又話细,同生仔生女同講一餐,最緊要你陀得舒服,BB健康正常就得!

洋房

我依家37週,啲人都話以為我得7個月我覺得肚細咪仲好,陀得舒服,又冇咁易爆紋,陀得大論論盡盡有咩好人地可能妒忌你啊

大宅

咪就係!唔好理人地!我本身好細粒,個個都話我肚細,最後囡囡出世6磅4, 雖然係細碼,啲人又轉曬口风話我咁細粒養到個6磅4bb 好叻好唔容易!我又係手腳都好了,而家生完兩個星期,個肚已經同未有之前一樣咁扁所以樓主等多幾個月啲人就會羨慕你修身修得咁快!

大宅

可能係,吃不到的葡萄是酸的

首頁

尾頁

跳至