自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

民房

有冇JM在FACEBOOK啲間野買過野?我見幾萬人LIKE,買親都要搶咁,早前搶到幾樣,入左錢,話四月底會通知有貨取,但之後冇哂下文,電話長期唔通,INBOX佢只覆落ORDER既人,係咪自己到時到候上門市取貨就得呢?我C6話我係咪比人呃,但我見次次每樣貨都幾百到幾千人買嫁....

ching070707  我入左數 ,無keep紙,以家都唔知點攪!!  發表於 14-5-19 09:39
baby_ju  x2, 買過1次, 要分幾次先拎得齊,。怕怕  發表於 14-5-11 13:31
shin08  我幫襯過唔會再幫襯佢!上次訂左套萬聖節衫,等左三個月,10月中先通知我供應商冇貨,退返錢俾我!!服務又差,pm 又唔覆!貼錢買難受!  發表於 14-5-10 17:10

侯爵府

回覆:facebook baby shop 美國入口嬰兒用品

我留過幾次言話訂,但係都無反應又無講有無貨…之後我就再無睇呢間野喇!

民房

回覆 ilikethis2005 的帖子

係呀,我都係咁啱成功訂到兩次,佢有覆叫入數比入數紙,之後就.....

伯爵府

虎到金來勳章

回覆:facebook baby shop 美國入口嬰兒用品

自由報料個邊都有sis講過呢間唔好

男爵府

放心,佢唔係呃人,我買過好多次都拎到貨,不過真係勁慢勁慢同勁慢,同埋有貨未必會通知到你,我通常狂fd inbox 同whatsapp搵佢地,所以而家我都好少係佢地度買野,真係激死

Mrs.Kangaroo  咁嘅服務態度真系唔掂  發表於 14-6-1 08:57

男爵府

引用:放心,佢唔係呃人,我買過好多次都拎到貨,

原帖由 conconchan 於 14-05-10 發表
放心,佢唔係呃人,我買過好多次都拎到貨,不過真係勁慢勁慢同勁慢,同埋有貨未必會通知到你,我通常狂fd i ...
Fb先岩

禁止訪問

大宅

回覆:pipimama 的帖子

個到買野系甘,話四月,通常會五月

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 pipimama 的帖子

我都係佢度買咗好多野,你要預佢個貨期會遲,但都未試過攞唔到貨,我有催過佢D貨,佢通常要遲一至二日先會覆,有時無覆就再INBOX佢,所以我都習慣咗。

民房

回覆 conconchan 的帖子

係呀,我都冇下次喇...

民房

回覆 stepchk 的帖子

我見佢多左訂左貨既人留言投訴,有啲担心,我估佢真係做唔切......好彩我買平野,最後無貨收都唔係好大損失,不過真係冇下次喇.

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 pipimama 的帖子

你試下催佢丫嘛,催到佢覆為止,我都係咁架咋。無理由俾咗錢無貨攞。

民房

回覆 wkso 的帖子

希望我最後都有貨收啦,如果唔係比C6有排笑我上左檔

男爵府

佢例遲,你上去都覺得個舖好亂。

民房

回覆 hoho1119 的帖子

我有諗過唔等通知,直接踩上去,試下有冇野攞到....

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都有係個度買過野, 多數遲及亂, 如冇必要, 其實自己訂or搵其他代訂會好d~

男爵府

回覆:pipimama 的帖子

如果順路你可以上去問,但唔會有,可以俾佢知你好急。

男爵府

我買過一次成功左,但等超耐,耐到唔記得訂左件貨

男爵府

OMG! 我啱啱又訂多咗兩樣嘢添⋯⋯之前訂咗兩樣嘢都仲未有得攞。瀨嘢!

民房

回覆 shoppingbaby 的帖子

今次真係上錯賊船

首頁
12345...8

尾頁

跳至