自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

我係我佢C6都閃人啦, 奌知你幾時亮兵器

個小朋友就慘D

內地女碩士研究生,今年初過關返內地時,因事與人爭執,期間碩士生出動胡椒噴霧襲擊對方,更「殃及池魚」誤傷另一男子。碩士生早前在裁判法院認罪,被判入獄半年,她今申請覆核刑期,指判刑後內地丈夫申請離婚,她希望不用坐牢讓她返回內地,但最終申請被拒。

被告李霞(36歲)在深圳大學修讀碩士研究課程,育有一名一歲半女兒。她早前承認無牌管有槍械,以及發射槍械相當可能傷害他人或財物兩罪。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20140514/52476101
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

都認罪..........都衰唔哂.................

www  因認罪可以減刑三分一。  發表於 14-5-15 01:13
HeninBaby  認罪可能為咗想輕判,
有哂證據,唔認仲死快啲  發表於 14-5-14 18:59
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

翡翠宮

回覆 meia 的帖子

抵Q死~~~~~

珍珠宮

回覆:(惡人有惡報) 在港傷人夫申離婚 內地女碩士求減刑失敗

歲半的女⋯可憐

小僕人    發表於 14-5-14 18:12

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

抵呀, 因為老公申請離婚要求不用坐牢, 佢呢個理由都得既咪差唔多大半監獄囚犯都可以放出黎? short short地

水晶宮

咁既本質
我要瞓八個鐘

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

睇佢個樣唔似咁暴力
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

子爵府

回覆:(惡人有惡報) 在港傷人夫申離婚 內地女碩士求減刑失敗

b6人真野蠻!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+meia+於+14-5-14+17:23+編輯+\\

原帖由 meia 於 14-05-14 發表

大陸離婚率一向很高

珍珠宮

引用:+本帖最後由+meia+於+14-5-14+17:23+編輯+\\

原帖由 meia 於 14-05-14 發表

讀屎片

珍珠宮

子爵府

咁的理由都得?碩士生

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

自找。冰封三尺非一日之寒 我就唔信只因一件事而搞到離婚 應該佢地出左好多問題個老公借d e飛左佢。又或為唔坐牢 就做戲

男爵府

珍珠宮

碩士都做埋曬D咁低B GE野

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

包容嘛
文化差異
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

珍珠宮

meia 發表於 14-5-14 17:15

個小朋友就慘D
乜d b6咁高學歷都咁癲架!可想而知老男人迎娶來港果d咩質素!
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

首頁

尾頁

跳至