興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

事原我係呢到揾人收養貓貓,呢個jm好快pm我叫我打俾佢,佢話佢叫jenny,於事,我打去揾Jenny,佢話我打錯,過左一分鐘佢打返黎話聽錯,好啦,本應都吾覺得怪,點知佢話即刻可以拎貓走.ps.佢本應話人吾到,只叫我帶貓上車就得,我就話,下,你吾洗睇下丫,可能吾係你想要既類型呢,佢先話哦,約左3點,又變5點,6點,最後又就6點先收工,佢最後拖到夜晚八點幾九點先黎到,佢望左幾分鐘就話佢車到啦要走,我睇佢都好似鐘意貓咁,就無所謂啦,但我要求佢每月sd相我睇同不要失蹤,佢仲話當然無問題,仲話之前領養的,都係個主人玩失蹤,好啦,惡夢就開始啦,佢fb同呢到都叫Angela,但佢又話佢叫Jenny,第一次打俾佢仲話我打錯,其實都而家我都吾知佢叫咩名!佢正係俾過兩張相(領養後一天),過多無耐已經無再回覆我!之後過左一個月,我老公叫我吾好問住,可能人地好吾得閒呢,佢有愛心咪得囉,後來我吾見左電話,幾經辛苦今日揾返佢電話,watapp佢想知下貓貓近況同相,不停上線都吾覆我!我真係好後悔俾錯人!我兩貓貓而家生定死我都吾知!好傷心!我8月就移民,吾知我8月前會吾會再有我兩貓既消息,請問有無人俾貓佢領養後失蹤?因為佢聲稱自己係到領養過幾隻貓!thx

大宅

回覆:好後悔俾左兩貓呢個jm.angelasky77 收養

jellyklam  咁衰既~~~  發表於 14-5-23 19:42

大宅

回覆:好後悔俾左兩貓呢個jm.ange xxxxx 77 收養

Fb 不知道何時已經刪除左我,我再揾佢吾到!另外,佢係呢到仍活躍!點解我只要求近況同相都吾得????吾應我,其實到底兩隻貓貓而家係邊?點解口口聲聲應承人又做吾到????好傷心!

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

別墅

回覆 mikki_hope 的帖子

其實你自己都有責任,點可以求其當包袱咁比左人就算,可憐2隻貓貓而家唔知點。

大宅

引用:回覆 mikki_hope 的帖子其實你自己都有責任

原帖由 nicwo 於 14-05-20 發表

其實你自己都有責任,點可以求其當包袱咁比左人就算,可憐2隻貓貓而家唔知點。 ...
我只求新主人係有愛心,莫非我要查埋佢家宅嗎?我都相信會有人吾想同陌生人講太多自己野

大宅

回覆:好後悔俾左兩貓呢個jm.ange xxxxx 77 收養

大宅

回覆:好後悔俾左兩貓呢個jm.ange xxxx 77 收養

大宅

岩岩回覆我,話其中一隻貓有腫瘤,但我俾佢前個幾月去過沖涼同診所,好擔心,有無人貓有過肚腫瘤,會點?

別墅

係,如果係我比人領養, 我一定要查家宅

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

領養根本就係煩

今日有人投訴響呢度收養嘅問題 , 依家又有人投訴領養嘅問題

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+nicwo+於+14-05-20+發表回覆+

原帖由 mikki_hope 於 14-05-20 發表
我只求新主人係有愛心,莫非我要查埋佢家宅嗎?我都相信會有人吾想同陌生人講太多自己野

...
如有心領養貓貓係唔會介意同你講多d, 做家訪,希望貓貓吉人天相

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

男爵府

點解你果陣唔要佢地?

男爵府

報警啦!仲等咩呀?呢d人等天收啦!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

yanie889 發表於 14-5-20 22:56
報警啦!仲等咩呀?呢d人等天收啦!
憑咩報警

別墅

至少現在真相大白,貓不是給賣/掉了,大家多溝通吧,希望唔係腫瘤,之前有貓又係有舊嘢,開肚後才發現是小腸氣

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

angelasky77 好似好鍚貓架喎

大宅

由5點幾要求想睇相,因為佢話要去機場叫家人影,到十二點終於有一張,其中一貓既背景,黑色的,然後佢叫我等佢反黎再講,佢個watapp 就再無相同最後上線時間,我睇到呢張相,我已經哭成淚人!好掛住佢地!我想睇下兩隻貓貓個樣!

大宅

大宅

妹妹虎虎,我好掛住你地丫

首頁

尾頁

跳至