自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

話左唔再搵佢,但呢幾日我又忍唔住whatsapp佢,佢一個都無覆到。見到佢online,知道佢睇左個whatsapp,但佢一個都無覆到,結果令到自己好唔開心,係度喊。
到依架我仲留戀以前,就算佢咁對我,但我都仲好掛住佢。
我好想去放低,好憎自己點解仲掛住佢

人物:Queeni  可唔可以將佢個whatsapp/ contact名改為你討厭既野? 例如:賤人x 或小三x 或彭順?  發表於 14-5-29 08:21
人物:Queeni  可唔可以中中  發表於 14-5-29 08:17

水晶宮

回覆:各位jm,可唔可以鬧醒我!

Delete佢個電話,咁咪冇得睇。

唔好再諗喇。。。

babymama07    發表於 14-5-29 09:19
wcpcelia    發表於 14-5-28 20:36
leungsiufan  delete冇用架,如果真系好鐘意一個人,就算呢個年代興 save個電話都會背得出佢個 number  發表於 14-5-28 19:56
mercurycc  yes  發表於 14-5-28 19:43
marron  Yes.  發表於 14-5-28 16:50

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:話左唔再搵佢,但呢幾日我又忍唔住whatsapp

原帖由 tiffany520 於 14-05-28 發表
話左唔再搵佢,但呢幾日我又忍唔住whatsapp佢,佢一個都無覆到。見到佢online,知道佢睇左個whatsapp,但佢 ...
你留戀個個係以前既佢,唔係宜家既佢。人會變,月會圓,擺低佢喇jm

ToopyBinoo    發表於 14-5-29 06:18

男爵府

我都剛剛經歷過你依個階段無耐,係好痛苦成日喊,但當你諗深一層俾你再同佢一齊,你都只會係受傷永遠無幸福,倒不如而家決絕啲離開佢。簡單來講根本佢就唔懂得珍惜你,佢亦都唔再需要你,何必仲要苦苦痴纏呢!愛自己多些吧!(希望話你嘅同時,我都可以做得到)一齊努力吧!

大宅

睇返你d舊post,我覺得喱個男人對你甘絕情,根本唔值得留戀!!如果我係你,我會當佢係舊垃圾甘掉鬼左佢!!你要叻d,要為自己爭氣!!
人要向前看,為自己為BB好好計劃未來。
姐妹,加油加油!!!

公爵府

Take care

子爵府

回覆 tiffany520 的帖子

聽下雷安拿首"舊夢不需記"啦.

水晶宮

tiffany520 發表於 14-5-28 16:30
話左唔再搵佢,但呢幾日我又忍唔住whatsapp佢,佢一個都無覆到。見到佢online,知道佢睇左個whatsapp,但佢 ...

接受"自己仍然掛住佢"呢個事實啦.
忘記,唔容易架.
忍唔住whatsapp左佢,都無咩大不了,反正佢都無覆.
慢慢,你whatsapp佢既密度,就會減低,
最後,減到只係逢年過節或生日,先至發一個祝賀短訊囉.
只要佢無覆你,你終有一日會放得低架啦.
我擔心佢間中又覆下你,你仲放唔低呀.

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

腳痛都唔會一日好,慢慢黎!總有一日會好番既,到時你就會笑自己而家幾傻!加油!

子爵府

你試下諗第一日冇打俾佢,好叻!
一日一日咁讚自己可以幾多日唔搵佢?
數數下就自己已經唔記得左搵佢架啦!
因為我以前就係咁斷情根~

我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

公爵府

BK Milk勳章

望下邊到有靚仔,就會好快忘記架啦!或者去個旅行都好。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Delete佢個電話,咁咪冇得睇。唔好再諗喇。

原帖由 petitsomeone 於 14-05-28 發表
Delete佢個電話,咁咪冇得睇。

唔好再諗喇。。。
認同,delete 左唔洗成日心思思睇

wcpcelia    發表於 14-5-28 20:42

伯爵府

唔好喊,bb會感覺到架。

公爵府

你要加油呀,唔好再留戀佢! 你愈係咁,佢愈睇你唔起,你自己好好生活,佢之後一定會後悔拋棄你! 要"活得俾你好"!!

瑪瑙宮

畀面勳章

你要乖要爭氣,要愛自己呀!

象牙宮

要放低舊既才有新既開始。

大宅

畀面勳章

唉!同路人

大宅

引用:我都剛剛經歷過你依個階段無耐,係好痛苦成

原帖由 Yepmama 於 14-05-28 發表
我都剛剛經歷過你依個階段無耐,係好痛苦成日喊,但當你諗深一層俾你再同佢一齊,你都只會係受傷永遠無幸福 ...
我哋一齊加油!!

大宅

引用:你要乖要爭氣,要愛自己呀! +

原帖由 kuromi_kuromi 於 14-05-28 發表
你要乖要爭氣,要愛自己呀!
知道!

大宅

引用:你要加油呀,唔好再留戀佢!+你愈係咁,佢愈

原帖由 nightingale 於 14-05-28 發表
你要加油呀,唔好再留戀佢! 你愈係咁,佢愈睇你唔起,你自己好好生活,佢之後一定會後悔拋棄你! 要"活得俾 ...
謝謝你!我會活得俾佢好!

首頁

尾頁

跳至