潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

著左 2 次,唔知 shop 有無得整返好?

子爵府

回覆:V 鞋鞋底爆開

How long did you buy? Anyway, call shop first to see whether they can help!

janet1231  諗住聽日攞落去 shop 問吓,整唔到嘅話可能要攞去 Groom 都整  發表於 14-7-15 19:09
janet1231  買咗半年   發表於 14-7-15 19:06

子爵府

回覆:V 鞋鞋底爆開左

Then I think a bit difficult to repair at shop but still cant try. You can also bring it to Grxxm for repairing, should not be expensive to glue it back.

janet1231  Thanks for your reply. I was also thinking to bring them to Groom if the shop cannot repair them.  發表於 14-7-15 19:11

已刪除用户

子爵府

我朋友呢對六月買,著左三次,拎返去整話要90蚊!結我地投訴佢,就唔駛錢整

另外一朋友對鞋著左半年,甩左三粒釘!拎返去整話無佢record 要比錢,sales 態度仲好差,Well,我諗我唔會幫襯Valentino 囉

cookingmonster  Customer service真係好重要  發表於 14-7-22 23:36

已刪除用户

引用:我朋友呢對六月買,著左三次,拎返去整話要

公爵府

d 態度真係麻麻地囉
我覺得ifc 果間係最好
landmark 果間最差

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

都咁化學

大宅

原帖由 evacatcat 於 14-07-15 發表
我朋友呢對六月買,著左三次,拎返去整話要90蚊!結我地投訴佢,就唔駛錢整

另外一朋友對鞋著左半年,甩左 ...
咁差嘅!

水晶宮

evacatcat 發表於 14-7-15 19:32

公爵府

Quality咁差嗎?我冇買過V, 有打算買,依家要考慮!

子爵府

幾千蚊對鞋,quality都咁差

大宅

我以為對拖鞋係膠先會甩,我嗰對都係著兩次就甩釘。。。 原來皮都係咁

侯爵府

回覆:janet1231 的帖子

So poor quality for a pair of shoes cost 6-7k

男爵府

我都有對係咁

水晶宮

引用:我都有對係咁

原帖由 Cgg 於 14-07-15 發表
我都有對係咁
咁你有無攞返 shop 整?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

差成咁!

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由+Cgg+於+14-07-15+發表我都有

原帖由 janet1231 於 14-07-15 發表
咁你有無攞返 shop 整?
本身拎個時都話要畀錢,但專門店半年包保養!冇理由要charge 我,所以最後free

首頁

尾頁

跳至