親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無JM今年暑假住過帝景酒店summer package?
好玩嗎?自助晚餐又好唔好食?
值唔值得去?謝謝!

大宅

回覆 ddvvbb 的帖子

我book左8月頭, 都想知好5好?

大宅

上星期住過
小朋友玩得好開心,
大堂旁邊有遊戲室,有幾款小遊戲(PACKAGE包左)
泳池朝早會封池,只開放俾小朋友玩水上歷奇
另外酒店有遊戲室,有波波池,
小朋友玩完指定遊戲會收到遊戲卷,可以換禮物架
自助晚餐野食都OK~有魚生,蟹腳,室外有BBQ野食
出年如果酒店有同類PACKAGE,
我會再帶小朋友去

子爵府

我都係上星期平日去左, 直接同酒店book, 包主題房, tea, game, 早餐~

波波池相對真係細, 我覺得6個小朋友以上玩都會迫, 起碼大人唔知點企先啦~ 不過好彩我玩既日子係少人既, 試過入去時一個人都冇, 好似包場咁玩~

朝早9-11封池呢下, 對我冇影響, 因為阿女包左玩, 不過佢都未敢玩, 五、六年級先夠力上吧..... 但個吹氣就用晒成個大池, 所以係完全游唔到水, 如果package冇包game, o個朝就係可以好free慢動作食早餐了~

7 個 game 有5個都岩我個女玩, 呢樣好過舊年既黃金海岸~

我冇食dinner buffet, 所以唔知質素~

12:00玩到第二日既3:30先走, $1588 黎講我係覺得抵既!!!

大宅

回覆:olivia511 的帖子

我見酒店的poster兩種packages都有寫a carnival ticket ,咁係咪呢張ticket包玩咁多遊戲?即水上歷奇?有咩係收費項目?thanks!

子爵府

回覆 viwa29 的帖子

一包包晒7個game, 冇額外收費。

男爵府

好媽媽勳章

回覆:帝景酒店一問

請問各位jm係官網定團購訂的?thx

複式洋房

回覆 happy_yuenyuen 的帖子

分享一下,我昨日剛住了兩日一夜離開,是經團購買只包早餐。洒店很乾淨,及職員態度很好。Package遊戲當中有些真是不適合太細小朋友,有些又只是給細小朋友,對本人9歲小囡就尷尬,故此我是沒有買Package, 見到合適遊戲才散買遊戲票去玩。或是家長們可從這方面考慮一下,但可以肯定遊戲套票是抵過我散買。

複式洋房

總括,本人一家三口都感覺很舒服,不輪官網或團購價錢,心感都算抵,近近地一本地遊算不錯選擇。稍遜色的只是洒店地方有限,每個遊戲的範圍好細,但職員姐姐也很落心落力,值得一讚

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我星期六,日啱啱去完, 房間整齊舒服, 職員服務真係好好, BUFFET 亦比預期好味, 整體真係吾錯, 值得一去。唯有較為吾好的地方, 就係遊戲地點的指示吾夠清晰和統一。

男爵府

好媽媽勳章

引用:回覆+happy_yuenyuen+的帖子分享一下,我昨

原帖由 helenalthea 於 14-07-29 發表

分享一下,我昨日剛住了兩日一夜離開,是經團購買只包早餐。洒店很乾淨,及職 ...
Hi,多謝你報料我就係睇到團購只包早餐,甘係咪食左午餐先入去check in,甘晚餐請問你地係邊度食?同埋即係團購係吾包玩水上遊戲要另買套票嗎?吾好意思,太多問題,thx

複式洋房

不要緊,大家交流一下意見遮。我買的團購只包早餐,午餐食了才去check in, 晚餐就打的去深井及順便買點零食回酒店燒夜。另外,就在你跟酒店確認入住日期時同時提出想參加或玩那些遊戲活動,因我當時只是想參與一堂$60製造水晶球班,洒店回email確認時間及通知check in時同付款。其餘遊戲活動及水上活動我都是臨時比錢參加。但當時也有八卦一些現場家長,他們告知是買套票全包,我想若是你想參與全部遊戲活動可以直接問酒店價錢,且資訊會準確點。

happy_yuenyuen  吾該哂你~  發表於 14-7-29 21:58
happy_yuenyuen  吾該哂你~  發表於 14-7-29 21:58

男爵府

請問多人嗎? 要排好多耐?

複式洋房

波波池內的熊

複式洋房

波波池

複式洋房

酒店房內的佈置

複式洋房

呢隻長頸鹿公仔係酒店送的

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

引用:酒店房內的佈置

原帖由 joesabrina 於 14-07-30 發表
酒店房內的佈置
好靚喎
張床夠訓嗎?
我訂左海洋,因為有兩張床,打算自己帶帳幕

大宅

joey211 發表於 14-7-30 07:58
好靚喎
張床夠訓嗎?
我訂左海洋,因為有兩張床,打算自己帶帳幕

我也是海洋房, 2大2小. 唔知會不會很迫.

複式洋房

我們一家三口住森林房,ok 呀~

首頁

尾頁

跳至