親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

我昨晚睇酒店網,h.lnn有家庭房1100元,3大1小,年初四,我上年book要1400元重要行勁遠嗰間!有冇人未約牙,快D睇下啦

水晶宮

是suite個間嗎?

男爵府

yes, can book la ( I saw it in hotel.com)

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

陪月勳章

回覆:diong 的帖子

Suite先有爐,整嘢食,好易睇錯,順便提下大家!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:kit728 的帖子

我都book jor, 但book resort instead of suite 26-27/12

禁止訪問

回覆:Alpensia有得book房啦!

男爵府

引用:Alpensia 嘅resort 同 suite 有咩唔同嘅地

原帖由 CLAD1234 於 14-09-03 發表
Alpensia 嘅resort 同 suite 有咩唔同嘅地方呀?
一間有爐有得整野食,一間冇

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

陪月勳章

引用:Alpensia 嘅resort 同 suite 有咩唔同嘅地

原帖由 CLAD1234 於 14-09-03 發表
Alpensia 嘅resort 同 suite 有咩唔同嘅地方呀?
Suite就腳D,係中間位,小朋友細book suite好D!

禁止訪問

回覆:kit728 的帖子

男爵府

kit728 發表於 14-8-29 09:56
我昨晚睇酒店網,h.lnn有家庭房1100元,3大1小,年初四,我上年book要1400元重要行勁遠嗰間!有冇人未約牙 ...

hotel name全寫係咩?

大宅

陪月勳章

回覆:yintung100 的帖子

子爵府

kit728 發表於 14-8-29 09:56
我昨晚睇酒店網,h.lnn有家庭房1100元,3大1小,年初四,我上年book要1400元重要行勁遠嗰間!有冇人未約牙 ...
H. Inn 無房 lor, 有無人住過 willi Hilli Part Resort ? 有 3 bedrooms & 2 bathrooms, 美金200幾.

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

wendyyy 發表於 14-9-4 16:24
H. Inn 無房 lor, 有無人住過 willi Hilli Part Resort ? 有 3 bedrooms & 2 bathrooms, 美金200幾. ...
無房? 你係想 book 乜時間呀?
Suites 在聖誕新年, 同埋農曆年都仲 book 到喎?

翡翠宮

CLAD1234 發表於 14-9-3 18:20
2大1小應該book咩房種呀?
上網都無得睇相嘅……
呢度有得睇:
http://www.alpensiaresort.co.kr/EnHousSweetRoomInfo.gdc

2大1小一齊訓的話, 應該呢兩種都得, 但最好問下酒店小朋友唔加床是否要加錢:

[color=rgb(0, 173, 255) !important]套房

(1 ondol room suite smoking)

標準房

(Standard room)

Book 呢兩種實得, 不過我估你地都只會訓一間房, 有點兒浪費...

兩臥室套房

(2 ondol room suite smoking)

特大床套房 - king bed

(1king bed 1 ondol 72sq mtr suitesmoking)

禁止訪問

回覆:Alpensia有得book房啦!

翡翠宮

CLAD1234 發表於 14-9-4 16:57
謝謝資料提供……
如果我4大1小呢?
是什麼價錢嗰種呀?

2 bedrooms 的房間最多可以住4個大人...

兩臥室套房

(2 ondol room suite smoking)

特大床套房 - king bed

(1king bed 1 ondol 72sq mtr suitesmoking)

最好email 去 [email protected], 問下你 book 呢兩種房, 但4大1小咁入住, 有無問題. 或者是否可以每晚加 KRW5000 就得...

如果佢話唔得就要 book 3 bedrooms 果種 (for 6大人)

禁止訪問

回覆:chan803 的帖子

子爵府

引用:Quote:wendyyy 發表於 14-9-4 16:24 H. Inn

原帖由 chan803 於 14-09-04 發表
無房? 你係想 book 乜時間呀?
Suites 在聖誕新年, 同埋農曆年都仲 book 到喎?
2月14至17號3晚,想問機場去要再轉車/的士嗎? 出返首爾有巴士?

翡翠宮

wendyyy 發表於 14-9-4 18:10
2月14至17號3晚,想問機場去要再轉車/的士嗎? 出返首爾有巴士?

仲有房呀?
不過好似如果多過4個人 agoda 唔俾你book 1 間房 ...但係你可以去官網 book:

http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/gangwon-do/kagps/hoteldetail

另外, 機場巴士係直到 alpensia. 亦有巴士返去首爾

禁止訪問

回覆:yintung100 的帖子

首頁

尾頁

跳至