自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我已經第三次,但都仲係好驚,第一次中學嘅時候甩,第二次係失戀,第三次係今日我男友發現,每次都係5蚊銀禁大!我有個朋友嘅朋友佢試過好多次話係腎虛,我現在好想快啲聽日去睇中醫!

男爵府

回覆:armeiwong 的帖子

我試過一次,希望唔好有第二次

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 armeiwong 的帖子

試過!好驚!
自然好番!
bye bye ! 唔好再黎!

公爵府

玩具勳章 陪月勳章

回覆:大家有無試過甩頭髮(鬼剃頭)

試過兩次,唔想再有

侯爵府

壓力大都係引發既原因,所以要放鬆d

sharon1    發表於 14-8-31 22:49

別墅

回覆:Lulu0820 的帖子

個問題就係我明明無壓力,嘜都唔洗我煩,我男友問係咪近排煩去旅行搞到禁,但我性格係比較易緊張

大宅

BK Milk勳章

我3歲嘅囡囡都試過!!啱啱好返!!我都唔知佢有咩 壓力。。。

大宅

引用:我已經第三次,但都仲係好驚,第一次中學嘅

原帖由 armeiwong 於 14-08-31 發表
我已經第三次,但都仲係好驚,第一次中學嘅時候甩,第二次係失戀,第三次係今日我男友發現,每次都係5蚊銀 ...
私過兩次,第一次嚴重些,有一個五元咁大

woodpecker  Phoebe Cates   發表於 14-9-1 07:16

子爵府

珍珠宮

引用:個問題就係我明明無壓力,嘜都唔洗我煩,我

個問題就係我明明無壓力,嘜都唔洗我煩,我男友問係咪近排煩去旅行搞到禁,但我性格係比較易緊張

...
你每星期飲1~2次桑寄生蓮子蛋茶,M come嗰個星期唔好飲,你冇壓力問題就應該係體質較虛,呢個茶係補腰腎固精烏髮,而且好溫和,男女都飲得。

男爵府

我已經第三次,但都仲係好驚,第一次中學嘅時候甩,第二次係失戀,第三次係今日我男友發現,每次都係5蚊銀 ...
鬼剃頭中……甩第n次。由初初好驚到而家無感覺。只要遮到就算,最差試過係頭頂超大片,成年要戴帽返工。

大宅

試過,有一蚊咁大,初初都好擔心,但髮型師話會自己好返,咁我就冇理佢,後來好彩自己好返....

大宅

試過兩次,去咗睇皮膚科,喺頭皮打咗兩類固x針,另外再查藥膏,兩個星期好返晒

子爵府

回覆:armeiwong 的帖子

我中過兩次,初期都以為係之前成日OT唔夠瞓同壓力問題,但後尾比我發現係因為食左西藥(因皮膚敏感+濕疹),食左有濾固純既藥,兩次都係$5咁大。第一次發現時有搽油/執中藥飲,之後第二次淨搽油就算。跟住過左一排,等佢自然生番就無事。放心啦,無野架

大宅

引用:我3歲嘅囡囡都試過!!啱啱好返!!我都唔

原帖由 akmiit 於 14-08-31 發表
我3歲嘅囡囡都試過!!啱啱好返!!我都唔知佢有咩 壓力。。。
我想問你個小朋友點整先好返 我個仔有幾忽冇左==

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

請問係點?好似瘌痢?

伯爵府

我之前份工做左8年都係無壓力,但都keep住甩, 甩完又生,生完又甩...但依家做左ftm3年,不藥而癒,未甩過

別墅

我都試過,又中醫又西醫又針炙乜都出齊,九個月後自己好番。不過針炙好快見效,但好貴同痛到飛起。除左壓力,嚇親都會咁。

男爵府

Monstereasy 發表於 14-8-31 23:10
鬼剃頭中……甩第n次。由初初好驚到而家無感覺。只要遮到就算,最差試過係頭頂超大片,成年要戴帽返工。

...
我而家都係,唔止一噠,有幾噠,就黎要戴假髮。但懷孕中無睇醫生,遲d生完又脫髮點算!

別墅

回覆:vakiac 的帖子

我次次都5蚊

首頁

尾頁

跳至