在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

老公嗰邊有個男親戚係自僱人士(唔係爺爺麻麻),好得閑,自己無小朋友,勁中意我個仔,所以成日要上來我屋企同BB玩,一玩就起碼三個鐘。有人錫BB係好,但始終唔係自己家人,距上親黎我就要搵地方去,費時無野講而且阿仔又痴住我。加上距又無揍小朋友經驗,所以好縱我個仔,就曬距,試過比電話距玩比我話過,又成日買野比距。 我覺得有D煩。又D空間比人侵佔既感覺。老實講,我自己屋企人都無得見得阿仔甘密。。

已經同老公反映過其實無需每個禮拜都來,老公婉轉同距講過,但似乎GET唔到。。。係我太敏感想多左嗎?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

佢真係有d 唔通氣.

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如果係CLOSE 既屋企人我都明..
但係唔係... 我都會覺得煩囉

子爵府

引用:老公嗰邊有個男親戚係自僱人士(唔係爺爺麻

原帖由 largesizer 於 14-09-01 發表
老公嗰邊有個男親戚係自僱人士(唔係爺爺麻麻),好得閑,自己無小朋友,勁中意我個仔,所以成日要上來我屋 ...
我會話唔得閒,有朋友係度,bb瞓覺,bb去學野,10次有8次都拒絕佢拒絕得多佢應該知訂吧!

別墅

回覆:cnynicole 的帖子

我以前要返工見唔到都算,而家佢知我係屋企湊仔都繼續,最多試過一星期黎三次 我每星期weekdays一日帶阿仔去見爺爺嫲嫲,星期日又返去爺爺度食飯,已經會見到呢個親戚,都仲係要黎

別墅

回覆:白色情人節 的帖子

我真係要做D野至得,之前怕我老公難做

伯爵府

有d怪,佢會唔會"醉翁之意不在酒"呀?

子爵府

回覆:fattymama 的帖子

我都係咁話…
佢上來時你屋企唔係得番你同囝囝嘛…
你要小心d喎

子爵府

係咩親戚呀?

別墅

回覆:darichie 的帖子

老公家姐個老公,你

別墅

引用:老公家姐個老公,你 +

原帖由 largesizer 於 14-09-02 發表
老公家姐個老公,你
Sorry 㯲錯,我想話你地覺得親唔親到要咁見?

別墅

回覆:largesizer 的帖子

Sorry㩒錯,我想話你地覺得親唔親到要咁見?

別墅

回覆:fattymama 的帖子

冇可能,諗都打哂冷震

伯爵府

老公家姐個老公, 同隻B 無血緣關係喎.
樓主, 安排D 活動俾BB, 推得佢就推啦.

子爵府

回覆:一個禮拜來一次探BB,每次起碼三個鐘,太多嗎?

純好奇
佢地係咪夫妻感情唔好咖? 佢係咪醉翁之意不在酒都有積可尋嘅
同埋好簡單,你推佢真係可以好多理由,佢係咁話上來你咪係咁推,再約又再推,佢又無門匙,洗咩驚

別墅

回覆:黑色誘惑 的帖子

我而家開始會推,佢次次都係問我老公,然後我老公問我,之前費事老公難做,始終佢算係長軰
佢聽日話黎,星期日又做節見到 有D人真係牛皮燈籠唔識趣

子爵府

回覆:一個禮拜來一次探BB,每次起碼三個鐘,太多嗎?

咁佢來時記得著樽領衫,長褲同唔好化粧

別墅

引用:咁佢來時記得著樽領衫,長褲同唔好化粧

原帖由 黑色誘惑 於 14-09-02 發表
咁佢來時記得著樽領衫,長褲同唔好化粧
今晚唔冲涼洗頭

翡翠宮

如果係咁就更加要係度,唔可以等佢縱壞小朋友,萬一教壞佐想教返好就麻煩喇

男爵府

好有問題, 你個仔3歲, 唔使返學咩?
如果未返學, 求其搵間N班OR PLAYGROUP幫佢幫名, 上午上堂, 下午要訓覺. 叫佢唔好來.

再唔係, 你同你老公講, 話D街坊唱你, 話你襯老公唔係屋企成日有男人上來. 有損你聲譽, 以後上來就約埋你老公先好下齊來. 大佬, 人言可畏啊.

首頁

尾頁

跳至