自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

不接受,我覺得去旅行,要舒服,自在

happyfarm  靚酒店多數係兩張大床  發表於 14-10-9 12:13

珍珠宮

回覆:大家接唔接受去旅行一家4大人租1問房間

睇錯左一家大細添……4個都係大人如果裡面有一pair就分房

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有幾多張床? 幾個大人係咩關係? 男or女? 呢d都要諗諗!

侯爵府

親子王國15週年勳章

睇下咩關係喎。。。

1)兩兄弟+兩姐妹<-- okay
2) 父母 + 兩剛成年姐妹 <-- okay
3) 父母+仔/女+新抱/女婿<-- no

基本上只要其中2人係一pair都係分好啲

除非係去啲山卡啦地方,行程都係勁行山睇風景,阿里山嗰啲,可以將就下未必有咁多細房

木子  同意  發表於 14-10-9 12:19

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

bbq180 發表於 14-10-9 11:54
不接受,我覺得去旅行,要舒服,自在
咩房先? 4 人房定2人房呀?
仲有4大人係乜關係呢?

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有比錢加床唔係屈蛇就得啦

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

咩關係都接受唔到,除非真係冇房

望咩呀望

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

好多酒店二人房限人數架, 要屈蛇入去....
4個大人如果只係為左慳錢而屈蛇就核突左d...
去得旅行唔爭在啦....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

4 個大人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

回覆:bbq180 的帖子

翡翠宮

好姊妹去旅行當girls night都okay,或者全部係血緣直屬都無咩所謂。如果唔係,叫個新抱/ 女婿同老爺奶奶都幾唔自在?一出廁所就要見住,朝早唔通躲入衣櫃入面換衫咩

子爵府

4大人 梗係唔得, 等廁所都有排等, 如果係2位係12歲以下小朋友, 還可以接受, 始終都要睇睇張床有幾大。講真, 如果去得咁孤寒就唔好去。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我識人都試過咁做...但自己唔會了

男爵府

係4人房咪ok囉,如果屈蛇就唔ok

大宅

第3,2張床,(2對夫婦)。 比我會租多1間房間,去得旅行唔爭在比多小小$

水晶宮

如果全部大人,去得咁辛苦不如唔好去

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

如果是四個大人....恕我不能接受哦
明月幾時有,把酒問青天。
不知天上宮闕,今夕是何年。
我欲乘風歸去,又恐瓊樓玉宇,高處不勝寒。
起舞弄清影,何似在人間。
轉朱閣,低綺戶,照無眠。
不應有恨,何事長向別時圓。
人有悲歡離合,月有陰晴圓缺,此事古難全。
但願人長久,千里共嬋娟。

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

睇下係同邊個去.. 如果自己父母就得
6299 就唔好喇 朋友就更加唔會
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

4個大人?

不如唔好去,仲慳錢.

侯爵府

兩對夫婦,分兩間房啦,輪廁所沖涼,開大,換衫,晾衫都好唔方便

首頁

尾頁

跳至