自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我唔會因為吹水野我成日慢覆唔覆。。。

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:人地whatsapp唔覆你你會無限想像嘛?

唔會
除非暗戀人地,唔係邊有咁神心

你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔會
體諒啦

子爵府

珠豬媽 發表於 14-11-6 14:33
No. 因我自己都唔會次次覆.

Dot0716    發表於 14-11-6 15:37

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔會

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

唔會

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

會, 我個人太多野想

SIUBKT    發表於 14-11-6 21:31
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

No la ! 其實group chat 果D 我都唔會次次覆, 千祈唔好慣左覆, 倚賴whatsapp

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

成日都無人覆我架,尤其group chat, 變長自言自語咁,但已變成習慣

心蕾    發表於 14-11-6 15:08

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

no

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

有時收D MESSAGE, 我做緊野睇左唔想覆住, D人就會好緊張打黎問點解唔覆....

其實問果D係閒聊野.....有必要即時覆嗎????

大宅

BK Milk勳章

唔會~

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我唔會因為吹水野我成日慢覆唔覆。。。

原帖由 珠豬媽 於 14-11-06 發表

simple is the best~

男爵府

我會諗對方應該瞓左覺﹗我會繼續BK﹗

男爵府

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我會諗C6睇咗做咩唔覆

禁止訪問

引用:成日都無人覆我架,尤其group+chat,+變長自

水晶宮

唔會喇。。。

咁小事都諗咁多,做人好辛苦架

水晶宮

睇下係d咩啦!吹水野唔覆就由佢,正經野想佢覆又冇覆會諗好多原因

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:我唔會因為吹水野我成日慢覆唔覆。。。

原帖由 珠豬媽 於 14-11-06 發表
唔會

首頁

尾頁

跳至