夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

我係2個月前左右做左一樣好錯好錯既事識左個女仔 對我太太講左d好傷害佢既說話令到家變,大家一定會話我外遇既人不提也吧。 但我既事大家又知多少?發生左e件事並唔係一朝一直既事 當然我冇話我岩 但我太太既脾氣真係好臭亦做左d我好唔中意既事我先會諗錯左做錯事,係e件事上邊我真係好唔低爭 我之前亦都出過幾次手傷害左太太 令佢受左好多痛苦。但係件事開始左1個月左右 我太太唔理我 我先發現就算太太脾氣有多臭做既事我幾唔中意都好,我由頭至尾最愛既就只有佢一個 佢原來做好多野話我都係想我好,係我唔識珍惜 但我想補救既時候太遲了 我太太講過唔會同我一齊番e件事可以話係我人生中最煩勞既一件事 件事亦令我食唔落野搞到睇e生要轉介睇心理e生,當然我太太當初都有同我一樣既情況 但最後我冇去到因為我要番工好忙。但係點都好吧 因為我地有兩個小朋友應該要諗佢地為先,但我太太只係一直話小朋友唔關佢事 所有野係我搞出黎。 我細仔因為我地件事以經分隔兩地 去左外母細妹到 我近e兩日接佢番黎 佢番到黎第一日就發燒,我番工睇唔到佢只可以靠外母幫手 但如果你身為人母係唔係都應該幫下手呢?佢冇幫手走左出街不但只 仲講左句令我好心痛既說話 (個仔佢冇份唔係跟佢性唔關佢事)。我到e個情況 大家可以教教我仲有咩方法先可以令個家唔散? 順帶一提我同果個小三冇做過果d野 唔好諗多,信不信由你。

子爵府

你地大家咁薑關係維持幾耐?
老婆有冇叫離婚?
之前你因咩唔事要起手打老婆?

男爵府

回覆:Wcchung 的帖子

一段感情要行落去,係要2個人都願意。

Jolin_Yuen    發表於 14-11-27 17:57

洋房

回覆:豬兜有情人 的帖子

1個月有多,佢一直有講離分 但我真係放唔低佢唔想離。我之前出過幾次手係因為太太講說話好難聽 我本身自己細細過開始就以經有情水病細過有睇e生 但大大下就自己控制,我真係以經令自己情水降到最低 但太太有時說話真係好難聽仲有好多次專登搵交嘈走黎整我先忍唔到

洋房

回覆:hello_kristy 的帖子

我知 但我可能同老婆經歷既事唔少 我亦都心愛佢,為左佢為左2個小朋友我咩都可以做。

大宅

回覆:自己之前做錯左 但一直想補救。

既然大家都忍唔到了大家,何苦要死纏呢?放過她吧

洋房

引用:既然大家都忍唔到了大家,何苦要死纏呢?放

原帖由 w.y.BB 於 14-11-10 發表
既然大家都忍唔到了大家,何苦要死纏呢?放過她吧
我真係好辛苦 我唔係超人,如果有得選擇我都唔會咁做 我唔愛佢我一早走左最多比人話衰男人。

伯爵府

又出手幾次,又有婚外情,又有情緒病......
好難攪喎!

Jolin_Yuen    發表於 14-11-27 17:58
過好,每一天!

大宅

回覆:Wcchung 的帖子

呢個世界冇話邊個冇左邊個唔得既

洋房

引用:又出手幾次,又有婚外情,又有情緒病......

原帖由 fishwawa 於 14-11-10 發表
又出手幾次,又有婚外情,又有情緒病......
好難攪喎!
所以我都知自己唔低幫 但我真係唔想頭家散,唉 都唔知仲可以點做。

洋房

引用:呢個世界冇話邊個冇左邊個唔得既

原帖由 w.y.BB 於 14-11-10 發表
呢個世界冇話邊個冇左邊個唔得既
放唔低就係放唔低 我同佢拍拖果時同試過分開搞到好薑 但由果時分開 開始我就知自己真係好愛個女仔就算分開左都係呆呆地等。雖然係我錯先 但點都好永遠都放唔低佢 我都唔知點解

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

認得你!
你老婆話你揀小3,
返屋企執野走,
佢攔住你,就俾你推跌和踢
你有乜解釋?
你同小3冇野?
冇野會執野搬走?

禁止訪問

洋房

引用:認得你!你老婆話你揀小3,返屋企執野走,

原帖由 soso1227 於 14-11-10 發表
認得你!
你老婆話你揀小3,
返屋企執野走,
我諗你有好多野都知得唔清楚,果個小三係一個爛浦爛玩既女人,我一早知佢係咩人 你唔信都好 我只可以同你講我知我果時傷害太太好深 但句句都係假 我只係想激佢我好嬲冇諗過後果。同埋果日我係番到屋企見到有朋友陪住佢我唔想搞到咁薑 我先話出去訓一晚係一晚咁多 之後去左個同學到訓唔係搵小三 佢太多仔啦,唔係日日可以搵到佢。我推跌佢 我都好唔好意思, 但佢果刻做既野我真係好唔中意我想出去叫佢唔好嘈 叫佢朋友睇住佢 但佢係要同我嘈唔比出街。唉 有得簡多次我令願同佢嘈多兩句 我一定唔走。

洋房

引用:自己反醒點樣做一個男人,做人老公,點解要

原帖由 samson2948 於 14-11-10 發表
自己反醒點樣做一個男人,做人老公,點解要打老婆,點解要搵小三,其他都唔好諗,就算佢唔返妳你身邊都是你 ...
知道 我反醒過諗得好清楚,我知係我錯冇得怪佢。但係 係咪一定要搞到頭家咁?我之前對佢實在太差 我只係想往後日子好好照顧佢愛錫佢。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+samson2948+於+14-11-10+發表

禁止訪問

男爵府

hashtag旅遊勳章

早知今日何必當初,唔係樣樣野都有take 2. 女人要是心死,神仙難救

洋房

引用:Quote:原帖由 Wcchung 於 14-11-10 發表知

原帖由 samson2948 於 14-11-10 發表
你真係俾時間大家冷靜吓先,你行為真係好唔要得好過份。頭家係你破壞左,並唔係佢,佢冇對妳唔住咖.做個有 ...
嗯 我會。我都唔想冇左佢 些些你先

禁止訪問

引用:早知今日何必當初,唔係樣樣野都有take+2.+

首頁
12345...6

尾頁

跳至