親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問問如果我在LEOGLAND官網買2 DAYS COMBO票, 係咪一日一PARK任出入, 還是係一日一PARK一次出入, 我想一日玩晒THEME + WATER PARK, 這樣第二日係咪唔可以再入PARK ?

男爵府

引用:想問問如果我在LEOGLAND官網買2+DAYS+COMBO

原帖由 ak_twinsbaby 於 14-11-13 發表
想問問如果我在LEOGLAND官網買2 DAYS COMBO票, 係咪一日一PARK任出入, 還是係一日一PARK一次出入, 我想一日 ...
2days pass 係多次出入, 玩玩下再返酒店hea 吓, 小朋友覺覺豬, 黃昏再入園都無問題

大宅

引用:Quote:原帖由 ak_twinsbaby 於 14-11-13 發

原帖由 --得得B-- 於 14-11-13 發表
2days pass 係多次出入, 玩玩下再返酒店hea 吓, 小朋友覺覺豬, 黃昏再入園都無問題

...
如果係咁,我係咪今日入theme park玩唔晒,明天再可以入theme park呢?

大宅

係,只要在樂園開放時間,您憑票可連續2日無限次進出

大宅

hiulam0904 發表於 14-11-14 00:20
明白.....唔該晒!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 ak_twinsbaby 的帖子

請問 2 days combo ticket 多少錢?謝謝 !

大宅

回覆:快樂鳥 的帖子

legoland官方網-大人hk$407 / 小童hk$325

男爵府

引用:Quote:原帖由 ak_twinsbaby 於 14-11-13 發

原帖由 --得得B-- 於 14-11-13 發表

...
黃昏入場,可玩到幾點?

男爵府

引用:Quote:原帖由 --得得B-- 於 14-11-13 發表2

原帖由 wendybruce 於 14-11-15 發表
黃昏入場,可玩到幾點?
日日唔同, 過年去到9時, 可上官網睇

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 ak_twinsbaby 的帖子

請問這個價錢是否玩兩日, 謝謝!

男爵府

引用:係,只要在樂園開放時間,您憑票可連續2日

原帖由 hiulam0904 於 14-11-14 發表
想知easter theme park and water park 開到幾点?

大宅

回覆:快樂鳥 的帖子

係呀, 2 days combo ticket

大宅

回覆:yoyococo 的帖子

我睇官網2015年個開放schedule都未出

男爵府

引用:係呀, 2 days combo ticket

原帖由 ak_twinsbaby 於 14-11-15 發表
係呀, 2 days combo ticket
因5天4晚,Day 2早上到達新山,如果只住legoland hotel 1晚,夠時間玩曬兩個park 嗎?

大宅

回覆:yoyococo 的帖子

我都係plan入legoland住一晚,第一日去到會入theme park 下午三點到就入water park , 如第一日係theme park未玩晒 , 第二日早上再入,跟住中午就返singapore.

男爵府

我們打算一日入THEME PARK, 一日入WATER PARK. 吾買COMBO. 請問各玩一日夠嗎?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我們打算一日入THEME+PARK,+一日入WATER+PA

原帖由 coney 於 14-11-16 發表
我們打算一日入THEME PARK, 一日入WATER PARK. 吾買COMBO. 請問各玩一日夠嗎?
分開買2張飛比combo平?

水晶宮

coney 發表於 14-11-16 11:25
其實反而係 water park 玩唔到一日咁耐.

我當日上午入 theme park,
下午3時入 water park, 到5點幾已玩晒water park各樣遊戲.

由於我買2-day combo, 所以第2天再入 theme park & water park 玩過.

2-day combo 個彈性高過 各自買兩個 park 的1-day ticket.

男爵府

回覆 dailings 的帖子

我打算住TUNE HOTEL, 佢有PACKAGE入LEGOLAND, 所以分開買會抵D.

男爵府

回覆 birdbird 的帖子

請問你的小朋友幾大呀? 兩小時可以玩晒所有野? 有幾多個EVENTS?
請問你上午入THEME PARK, 下午才入WATER PARK, 咁佢的LOCKER 夠大嗎? 因為我們好多攝影器材. TKS!

首頁

尾頁

跳至