親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

已訂了明年復活節機票一家3口自由行7日, 但未有PLAN行程, 想請教一下.

別墅

回覆:siuap 的帖子

我地都係Easter 去9日。但Sydney 入, Brisbane 出。會唔會考慮去迷Sydney??因為Sydney 個到有個royal Easter show. 有小朋友應該鍾意。

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

PLAN緊, 但見機票好貴,我3大2小
請問你地機票幾多錢呢?

別墅

回覆:davywm 的帖子

2大2小,星航$23210....連稅

男爵府

引用:我地都係Easter+去9日。但Sydney+入,+Bris

原帖由 dollycamcam 於 14-11-28 發表
我地都係Easter 去9日。但Sydney 入, Brisbane 出。會唔會考慮去迷Sydney??因為Sydney 個到有個royal East ...
因為係redeem tickets, 所以應該唔會去Sydney 了。用盡所有mileages 去換CX,3張飛

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 dollycamcam 的帖子

Thanks!
我假期唔多, 諗佢melbourne探視外, 再去cains玩
澳航開始特價了, 但時間唔好, 仍等待cx promotion中

子爵府

引用:我地都係Easter 去9日。但Sydney 入, Bris

原帖由 dollycamcam 於 14-11-28 發表
我地都係Easter 去9日。但Sydney 入, Brisbane 出。會唔會考慮去迷Sydney??因為Sydney 個到有個royal East ...
出左飛?

?$

男爵府

引用:回覆+dollycamcam+的帖子Thanks!我假期唔多

原帖由 davywm 於 14-11-28 發表
回覆 dollycamcam 的帖子

Thanks!
CX 已經出咗promotion 啦

大宅

siuap 發表於 14-11-28 15:05
因為係redeem tickets, 所以應該唔會去Sydney 了。用盡所有mileages 去換CX,3張飛

...
用asiamiles 換3張econ ?

男爵府

引用:Quote:siuap+發表於+14-11-28+15:05+因為係

原帖由 Brosis 於 14-11-30 發表
用asiamiles 換3張econ ?
係呀!

子爵府

dollycamcam 發表於 14-11-28 12:25
我都係EASTER 去

Sydney 入, mel 走

請問你syd BOOK左酒店未??

別墅

回覆:232 的帖子

我地會住係sydney 親戚到住2晚,之後再去Gold Coast 但sydney有恐襲....Easter 去,大家都要小心d......

子爵府

引用:我地會住係sydney 親戚到住2晚,之後再去Go

原帖由 dollycamcam 於 14-12-15 發表
我地會住係sydney 親戚到住2晚,之後再去Gold Coast 但sydney有恐襲....Easter 去,大家都要小心d... ...
thx

別墅

回覆:232 的帖子

打算會去 the royal easter show 嗎??

子爵府

dollycamcam 發表於 14-12-16 16:42
打算會去 the royal easter show 嗎??
未諗,
有咩睇??

大宅

回覆:復活節去墨爾本自由行揮手、交流區

我都係復活節同媽咪去澳洲,悉尼開恩茲墨爾本計埋機程12日,諗住去埋royal easter show

大宅

我都係諗住復活節一家3口去 Brisbane and CG, 頭尾11日.
但仲未買机票.
請問大家坐邊間 airline ? 幾$$ ?

男爵府

引用:我都係諗住復活節一家3口去+Brisbane+and+C

原帖由 bearbeargo 於 14-12-17 發表
我都係諗住復活節一家3口去 Brisbane and CG, 頭尾11日.
但仲未買机票.
請問大家坐邊間 airline ? 幾$$ ? ...
CX 同 Qantus都有promotion 喎

大宅

回覆:復活節去墨爾本自由行揮手、交流區

墨爾本有冇住宿推介呢各位?

子爵府

引用:墨爾本有冇住宿推介呢各位

原帖由 chloe_loves_cat 於 14-12-19 發表
墨爾本有冇住宿推介呢各位?
i want to know too

首頁

尾頁

跳至