自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

今晚c6個老闆請食飯,個個都一家大細,所以我不能拒絕要陪巨去埋。食到9點因要反夜晚份工,所以需要早走,巨老闆個b6老婆立刻大大聲講左以下幾句:
阿嫂,老公有反工搵錢,你駛5駛反兩份工甘勤力呀,日頭一份夜晚仲要反埋,駁成甘,發錢寒呀。你好鍾意錢呀,你好等錢駛呀?

我笑住口講拜拜

落到巴士站等車時眼濕濕,個心有啲那住,不過我同自己講加油努力,我系為個家,為了個女讀書,儲錢,將來。今日比人睇五起,五緊要,無所謂既。

呻完。謝謝

ysmpy    發表於 14-12-29 12:45

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:我五怪你把口臭,純呻。。。

D 人口臭唔好理,但亦唔好要老公難做,笑下快d走人就算,樓主唔好唔開心

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:今晚c6個老闆請食飯,個個都一家大細,所以

原帖由 yuki60 於 14-12-29 發表
今晚c6個老闆請食飯,個個都一家大細,所以我不能拒絕要陪巨去埋。食到9點因要反夜晚份工,所以需要早走, ...
唔好理果d 口臭怪。向自己目標繼續努力。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

男爵府

畀面勳章

加油

大宅

唔駛眼濕濕!
只有冇教養嘅鄉下婆先至會咁講!其他人見到會當佢係一個笑話!所以唔需要care!

siu05    發表於 14-12-29 23:08

大宅

咁樣講野真係好冇家教!

珍珠宮

畀面勳章

佢無本事D人唔請佢,你唔好嬲到你安享晚年佢個時可能食緊風

大宅

回覆:yuki60 的帖子

睇完都替你眼濕濕,不過唔緊要,自己可以為生活付出是正常不過的事,媽咪加油呀!

伯爵府

唔好理D無謂人嘅說話,更加唔好因為呢D人而唔開心;趁年青,為將來而努力去賺錢,絕對正路!
樓主,加油!支持你!

珍珠宮

b6婆

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唔好唔開心, 當 d 人透明.

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

唔駛理嗰D口嗅B6蓄牲,樓主努力加油,支持你

子爵府

畀面勳章

唔好DOWN GRADE同大陸婆計較

伯爵府

BK Milk勳章

加油,辛苦你喇

侯爵府

親子王國15週年勳章

唔使唔開心,你咁勤力俾個你,你為頭家咁努力,身邊的人會知道,會欣賞你,點同嗰個b6生出黎目標就是傍男人

男爵府

開心吸收勳章 DHA勳章

引用:今晚c6個老闆請食飯,個個都一家大細,所以

原帖由 yuki60 於 14-12-29 發表
今晚c6個老闆請食飯,個個都一家大細,所以我不能拒絕要陪巨去埋。食到9點因要反夜晚份工,所以需要早走, ...
樓主我支持妳!妳好大方!君子唔會同小人計較的

男爵府

下次唔洗同呢d人解釋甘多

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

唔好唔開心...我相信在場既人完全唔會好似個b6講到咁睇你,反而睇到d b6真係無家教無修養!把口臭過屎

大宅

唔使唔開心架,賺多份錢都只係想生活好d,你老公有你咁體貼的老婆,囡囡又有你呢個勤力的媽媽,完全係一件好幸福的事黎

子爵府

有手有腳,有氣有力,有得做係福氣,好事嚟㗎!點解要喊道不同不相為謀,大家一齊努力

991129    發表於 14-12-29 14:22

首頁
12345...11

尾頁

跳至