自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

餐廳内取

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆:M記減$5coupon至1月14日

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

thx

珍珠宮

虎到金來勳章

我通常食$21元同dipdip餐,所以無乜用

別墅

我都拎左,好抵

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

上星期我仔已取...

不過21蚊餐唔用得,新餐唔用得...點JACK果個餐又唔用得...

計黎計去...即係冇用

佢FREE送的都係4,5,6蚊...如果為左依4,5,6蚊買個30蚊餐...
不如我直接買21蚊餐比多4,5,6蚊買雪糕果D....計埋都唔駛30蚊..又係我食開鍾意食的餐...
-5蚊都係一樣...減左5蚊都比21蚊餐貴...我鍾意麥樂雞餐的...6件岩岩好..為左減5蚊要買9件,再食飽D?又要比多幾蚊...不如老老實實買番21蚊餐好過

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:上星期我仔已取...不過21蚊餐唔用得,新餐唔

原帖由 月希 於 15-01-04 發表
上星期我仔已取...

不過21蚊餐唔用得,新餐唔用得...點JACK果個餐又唔用得...
認同

拎咗優惠卷都無用過

禁止訪問

男爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

21蚊餐好平架啦,唔洗佢優惠唔好轉左個麥樂雞餐,張野我得板燒雞腿有用

wcpcelia    發表於 15-1-4 19:45

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:上星期我仔已取...不過21蚊餐唔用得,新餐唔

原帖由 月希 於 15-01-04 發表
上星期我仔已取...

我要記低 這些 那些 全部心事
從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱
接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

bwingb 發表於 15-1-4 18:26
21蚊餐好平架啦,唔洗佢優惠唔好轉左個麥樂雞餐,張野我得板燒雞腿有用

...
板燒雞腿果張...我媽一早拎起...佢LUNCH自己用真係成張卷除左依張抵...其他都冇用...

不過我唔LIKE板燒雞腿對我都冇用...
又冇薯條..我情願食番21蚊餐

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

子爵府

今日正价食左早餐

水晶宮

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有呀

公爵府

+4熱血勳章

伯爵府

回覆:月希 的帖子

午餐有$21餐,午餐coupon無乜用,但早餐永無特價,尤其是扭扭粉餐,所以我只會用早餐coupon

大宅

引用:午餐有$21餐,午餐coupon無乜用,但早餐永

原帖由 theclacheng 於 15-01-04 發表
午餐有$21餐,午餐coupon無乜用,但早餐永無特價,尤其是扭扭粉餐,所以我只會用早餐coupon

...
有早餐減$5 劵?

男爵府

回覆:theclacheng 的帖子

係邊度攞倒??

首頁

尾頁

跳至