親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問如果2個大人1個歲幾bb住邊間好?兩間價錢差唔多,有無人住過可以分享下?
之前去兩次都係兩個大人,住過cross。
但帶bb同行想搵間大少少,
thanks

男爵府

swisshotel,超方便

子爵府

回覆:Osaka-swissotel or Fraser

Fraser, 有kitchen, 仲有埋洗衣乾衣機係房,對於歲幾bb 好方便,而且行去難波站五分鐘only

男爵府

Fraser, 上去去7日, 有兩日去黑門買咗和牛煎嚟做宵夜,一風堂喺對面好似開到1pm

男爵府

兩間都住過,會揀Fraser位置只係隔條街,但房又大d, 設備又齊d

大宅

回覆:Jazzybaby 的帖子

我都選Fraser, 房大D

大宅

7月會去大阪,都諗住book Fraser

大宅

引用:請問如果2個大人1個歲幾bb住邊間好?兩間價

原帖由 Elaineroy 於 15-01-23 發表
請問如果2個大人1個歲幾bb住邊間好?兩間價錢差唔多,有無人住過可以分享下?
之前去兩次都係兩個大人,住 ...
有BB小孩,一定Fraser 好D,起碼有個廚房洗下烚下奶樽都得,又有洗衣機洗下衫乾下衫可以唔洗帶太多嘢

大宅

Fraser仲可以在酒店自煮嘢食比BB,唔怕佢唔啱食!(對面高島屋basement有超市有新鮮食村)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Fraser,one bedroom房間好大,1廳1房,又有乾衣煮食,過一條馬路就係南海難波站

男爵府

好媽媽勳章

請問點book? 2大2小(5&4yrs) book邊隻房好?大約幾$晚?

男爵府

好媽媽勳章

引用:Fraser,one+bedroom房間好大,1廳1房,又

原帖由 MsBusy 於 15-01-25 發表
Fraser,one bedroom房間好大,1廳1房,又有乾衣煮食,過一條馬路就係南海難波站

...
Fraser 我search agoda 7月尾無房!係米太早咋?

大宅

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-01-25 發表Fras

原帖由 babysoon 於 15-01-25 發表
Fraser 我search agoda 7月尾無房!係米太早咋?
我直接用email同酒店定, 定左今年八月。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-01-25 發表Fras

原帖由 babysoon 於 15-01-25 發表
未出價呀!

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

大約一晚one bedroom 幾$

大宅

我book 5月一千三百幾一晚呀。

大宅

引用:Quote:原帖由+babysoon+於+15-01-25+發表Fr

原帖由 EWSL 於 15-01-26 發表
我直接用email同酒店定, 定左今年八月。
你email酒店個價係點?

男爵府

我都會揀fraser, book左3月12-16, 4晚,¥77000,我揀彈性啲隻rate, 可取消,
如你揀唔可以取消,會平啲
好彩揀左取消,我地其中一晚會去有馬住溫泉酒店,行李留喺fraser
有小朋友建議book one bedroom suite, 有成42sq m, 好大

大宅

引用:我都會揀fraser,+book左3月12-16,+4晚,¥

原帖由 hochiuwing 於 15-01-26 發表
我都會揀fraser, book左3月12-16, 4晚,¥77000,我揀彈性啲隻rate, 可取消,
如你揀唔可以取消,會平啲
...
請問你係邊到book?我係agoda睇$1362一晚

子爵府

回覆 hochiuwing 的帖子

我想問小朋友入住係咪FREE呀?見AGODE係話12下FREE,如果我4大4小,BOOK三床房O唔OK呢??
^0^

首頁

尾頁

跳至