自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

唔知堅唔堅, 但真係追死人岩先出左ip6....無窮無盡....
https://hk.lifestyle.yahoo.com/iphone-7-%E8%B3%9E%E5%BF%83%E6%82%85%E7%9B%AE%E6%96%B0%E8%A8%AD%E8%A8%88-%E4%BD%A0%E6%83%B3%E8%A6%81%E7%9A%84%E9%83%BD%E5%8A%A0%E9%80%B2%E5%8E%BB%E4%BA%86-%E5%9C%96%E5%BA%AB-070043485.html

iPhone 6 的設計雖然很漂亮,卻有些明顯不足之處。今年的 iPhone 6s 很大機會和擁有和 iPhone 6 一樣的機身設計,想要新設計就要看 iPhone 7 了。其實即使 iPhone 7 沒有很反傳統的設計,純粹是「iPhone 6 改良版」,或許已經很不錯。

這個 iPhone 7 概念設計的目的是讓 iPhone 進化,而不是突變。基本保留 iPhone 6 的圓滑機身,以及一樣的磨沙金屬表面。不過機身更加薄這一點我就不太欣賞,太薄反而不好拿。但超幼的螢幕邊框就十分歡迎,還有 iPhone 6 兩大設計問題:機背粗天線和突出鏡頭都改過了。

機身頂部和底部各有一組喇叭,當機身橫向時就會自動變成立體聲。iPhone 會即時感應機身角度和位置,從而針對你來發出最好的立體聲音效。如果真的做到,的確可以是一大賣點!

[size=16.0029983520508px]

[size=16.0029983520508px]

水晶宮

回覆:IPhone 7

錢沒那麼多!唔追啦!

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

紫色?

伯爵府

引用:唔知堅唔堅,+但真係追死人岩先出左ip6....

原帖由 Arielchan 於 15-01-29 發表
唔知堅唔堅, 但真係追死人岩先出左ip6....無窮無盡....
https://hk.lifestyle.yahoo.com ...
個樣好假下。之前傳聞中既iPhone 5 and 6 都係呢個樣!

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係都今年10 月o既事啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我要記低 這些 那些 全部心事
從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱
接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

點解要追?

公爵府

再薄d我怕一跌就散

伯爵府

iPhone 6 已經夠。我吾會追囉~

伯爵府

引用:紫色? +

原帖由 Suf1 於 15-01-29 發表
紫色?
但呢隻紫好似麻麻地

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:錢沒那麼多!唔追啦! +

原帖由 bmuimami 於 15-01-29 發表
錢沒那麼多!唔追啦!
X2

禁止訪問

男爵府

薄到咁,零件一大挑戰,吾會追

珍珠宮

薄成咁!