影視娛樂

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

中左毒.. 好想解毒呀..
最近仲有咩劇好睇呢?

侯爵府

回覆:睇完Healer...

我睇到13集,中毒ing

男爵府

Healer 係我第一次睇佢, 好型。正如其他JM 話, 睇多幾套其他的劇就會解! 我解哂毒了! 睇左 沒愛未? 九回未? 這兩套都好睇!

男爵府

回覆:bb360 的帖子

我都中咗毒!池昌旭

伯爵府

我都睇完... 好好睇....又靚仔有型

複式洋房

我身邊D朋友睇完healer都中曬毒,中毒太深~暫時應該難解…

侯爵府

bb360 發表於 15-3-10 15:44
Healer 係我第一次睇佢, 好型。正如其他JM 話, 睇多幾套其他的劇就會解! 我解哂毒了! 睇左 沒愛未? 九回 ...

九回真係讚嘆

沒關係是愛情我排咗係healer後開波

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

啱啱煲完,男女主角都like

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

Dot0716 發表於 15-3-10 16:57
九回真係讚嘆

沒愛並非只談愛情, 亦有友情及親情,更有好多道理可以學。看時我喊了不少, 幾套韓劇, 自己喊得最多是沒愛。 九回李真旭真係好慘, 但我反而沒有喊過, 故事就真係寫得超好看。

男爵府

自己都覺得離譜,睇韓劇只有幾個月,但套套都至少翻煲兩次! 科技進步所賜, 但係真係要睇多次嫁, 除了是迷主角外, 睇多次可以留意番 D 細節, 對故事的體會會深些。

大宅

我睇完healer之後睇kill me heal me....
雖然好睇, 但都解唔到毒...
我仲打算開埋奇皇后...繼續中毒

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

jm寫晒簡稱,
想參考下都唔得...
花花真美好!

大宅

我決定左開奇皇后黎睇~~ 九回同沒愛都睇左喇~
奇皇后50幾集.. 第1次睇咁長既劇...

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

昌旭毒好難解!我睇完healer,睇埋secret love, 蔬菜店小伙子,笑吧東海,奇皇后,五指咒鳴曲,再諗住睇多次healer,好充實呀!

侯爵府

奇皇后我試過睇第一集開少少, 但唔吸引添

不過而家有D想煲下

大宅

ryan_mami 發表於 15-3-11 00:52
昌旭毒好難解!我睇完healer,睇埋secret love, 蔬菜店小伙子,笑吧東海,奇皇后,五指咒鳴曲,再諗住睇多次h ...
我對上一次中毒成咁已經係王世子喇..
有天套劇快D黎啦.. 而家急需佢出現幫忙解毒...

P.S. 點解套劇會係申小姐做女主角..

男爵府

邊個apps有healer高清睇呢?

公爵府

引用:昌旭毒好難解!我睇完healer,睇埋secret lov

原帖由 ryan_mami 於 15-03-11 發表
昌旭毒好難解!我睇完healer,睇埋secret love, 蔬菜店小伙子,笑吧東海,奇皇后,五指咒鳴曲,再諗住睇多次h ...
仲有一套武士白東秀。

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 ryan_mami 於 15-03-11 發表

原帖由 pigtwo 於 15-03-11 發表
仲有一套武士白東秀。
這一齣好看嗎?

侯爵府

引用:奇皇后我試過睇第一集開少少, 但唔吸引添不

原帖由 Dot0716 於 15-03-11 發表
奇皇后我試過睇第一集開少少, 但唔吸引添

不過而家有D想煲下
奇皇后佢很俊美很情深,ok喎

首頁
12345...7

尾頁

跳至