美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆:箍牙醫生

我係港島區專科醫生度箍...箍左差唔多十一個月啦..好滿意醫生服務同態度...表姐早幾年都係呢個醫生度箍完,無反彈,之前都係屬嚴重個案...

真誠待人

禁止訪問

回覆:yingyingfok 的帖子

男爵府

引用:我係港島區專科醫生度箍...箍左差唔多十一

原帖由 yingyingfok 於 15-03-14 發表
我係港島區專科醫生度箍...箍左差唔多十一個月啦..好滿意醫生服務同態度...表姐早幾年都係呢個醫生度箍完, ...
May I know how much?

[url][/url]

大宅

引用:可以pm我嘛?thx

原帖由 K_I_K_I 於 15-03-14 發表
可以pm我嘛?thx
已經PM醫生資料給你,請查郵箱!祝福你搵到好醫生...

真誠待人

大宅

引用:Quote:原帖由 yingyingfok 於 15-03-14 發

原帖由 miaooo 於 15-03-15 發表
May I know how much?
價錢方面視乎不同個案由醫生釐定,你最好致電診所查詢,由於之前曾告知收費給網友,見醫生時收費有所不同,導致不愉快事情發生,所以不便再透露,我PM了醫生資料給你,你考慮一下吧..

真誠待人

大宅

Can u pm me?
And share 你表姐情況?

大宅

引用:Can u pm me

原帖由 11606 於 15-03-18 發表
Can u pm me?
And share 你表姐情況?
表姐的相片就不便公開,畢竟牽涉個人私隱,不過她箍完都話醫生好好,固定器係做得好好,箍完至少都有一兩年完全無反彈,係唔需要keep住見醫生(據知有部分要).佢本身係好嚴重既個案,要箍三年,剝左四隻牙,未箍前係唔敢笑,即使笑都要掩住個口..而家係解決哂問題,我親戚好多人都箍過牙,有係專科箍有係普通牙醫箍,佢係親戚中公認箍得最好,係無衍生出其他問題..

我就箍緊陶瓷箍剝左四隻牙,而家箍左差唔多十一個月,要箍兩年,無特別整損口,完全食到野,陶瓷箍亦無咁明顯,唔近睇可以話唔多覺眼,係無咩影響到外觀..

已經PM醫生資料給你,請查郵箱!你可以考慮一下..祝福你搵到好醫生,如果對箍牙有咩疑問都歡迎你問,我識都樂意解答..

真誠待人

伯爵府

回覆 yingyingfok 的帖子

可唔可以PM埋我呀唔該, 我都有興趣呀~ THX

大宅

引用:回覆 yingyingfok 的帖子可唔可以PM埋我呀

原帖由 Ocean11 於 15-03-18 發表
回覆 yingyingfok 的帖子

可唔可以PM埋我呀唔該, 我都有興趣呀~ THX
已經PM醫生資料給你,請查郵箱!祝福你搵到好醫生...

Ocean11    發表於 15-3-18 15:22
真誠待人

子爵府

Can u pm me ?

複式洋房

回覆:K_I_K_I 的帖子

我喺九龍區嘅專科箍,因為個案複雜,搵咗普通箍牙醫生都話箍唔到。而家連朋友都話我啲牙齊咗好多,好開心

個醫生係朋友介紹,佢由好細就開始箍,過咗差唔多十年,都冇反彈,仲係咁靚。

大宅

我喺中環箍好多空姐同事都喺呢間箍.醫生都幾細心.想知可以pm

大宅

我係屯門箍, 好差, 千其唔好幫襯。

珍珠宮

回覆:土萌螢 的帖子

林xx女牙醫,在tst,mei fo.... 你上網找找佢都幾出名做invisalxx
另一個就波醫生, 又係多人搵~

有興趣pm la

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆:箍牙醫生

我尖沙咀箍、醫生細心跟到到足。
介紹左朋友去看、朋友脫左牙第二曰姑娘都打電話比朋友問候跟進

大宅

引用:林xx女牙醫,在tst,mei+fo....+你上網找找

原帖由 rex13 於 15-04-11 發表
林xx女牙醫,在tst,mei fo.... 你上網找找佢都幾出名做invisalxx
另一個就波醫生, 又係多人搵~
我都係2005年睇林醫生喺佢美孚診所箍牙,好細心,而加全家人都睇佢

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 rex13 於 15-04-11 發表林xx

原帖由 joycewkc 於 15-04-11 發表
我都係2005年睇林醫生喺佢美孚診所箍牙,好細心,而加全家人都睇佢

禁止訪問

大宅

引用:Please pm me

原帖由 lamcecilia 於 15-04-12 發表
Please pm me
已經PM醫生資料給你..請查郵箱..祝福你搵到好醫生..

真誠待人

首頁

尾頁

跳至