自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

好想聽下

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有地産02 post,禁有無jm有鬼古呀

之前係BK都講過...

兩次都係係19歲時發生,可能我個年真係時運太低,之後到依家2X歲都再冇遇過。第一次遇到係係飛鵝山,當時係凌晨三點幾,同ex上山等睇日出。上到一半山,我人有三急想shu shu,咁ex就停埋架車係軍營個路口。因為我都驚驚地黑,ex都陪埋我落車,咁我就行埋路邊shu shu,方便完準備上返車既時候。。。 忽然有架的士係軍營條路轉上黎。本來有車都唔係出奇,但半夜三更架的士係冇開車頭燈。如果有開車頭燈既離遠已經會望到個光源,就算幾熟路都冇可能係冇燈既環境下渣到車。同埋,係山頭咁空曠既地方,基本上好應聲,但係我同ex都完全聽唔到引擎聲。上返車之後,我覺得好奇怪,所以就望下架的士。。。 點知,俾我見到個司機位係冇人的。我以為自己眼花,仲伸多次個頭去望,咁結果當然都係望唔到有人啦。唔知當時ex係咪都feel到定咩,佢就叫我坐好唔好四圍望。當時年少無知又唔識死,依家都唔明點解自己個時點解咁大膽,我就死心不息望下個倒後鏡。。。 如果有上過飛鵝山既都知個條山路係單程路,所以架的士轉出黎之後只可以跟我地車尾上山,而冇可能係上山個條路落山,但係架的士竟然消失了。。。直到上到山頂睇埋日出架車都再冇出現過。個時我仲夠膽死問ex有冇見到,ex當時冇答我。落左山之後先同我講返,其實佢見到既野同我一樣。個次之後我地都再冇上過飛鵝山,再之後我地都分埋手lu。另一次就係同我C6一齊時見到。。。

又係夜晚發生,不過當時只係接近11點。同C6遊車河,咁去到港灣豪庭附近啱啱停燈位。唔知係整定定係我pat pat痕,無啦啦我向上望下條天橋,見到有個白色影子既物體。。。 我仲未學精又係唔識死,仲敢繼續望。我見到個個白色物體其實係一個「男人」塊面,無錯係成塊面都係白色,依稀咁見到對眼同個鼻但冇嘴的,同埋佢頭頂戴住頂清朝個d燕尾帽。其實見到都幾嚇人,我仲好白痴咁叫C6一齊睇,但我擰返個頭想叫C6睇,再望已經消失了。。。之後俾我99知道,剷到我媽媽聲,話我自己見到就算啦,仲叫佢個仔睇,一間被跟住就麻煩。Touchwood,當然冇事發生啦。之後,我都再冇遇過了。

望咩呀望

別墅

引用:之前係BK都講過...兩次都係係19歲時發生,

原帖由 bebebibi 於 15-03-15 發表
之前係BK都講過...

兩次都係係19歲時發生,可能我個年真係時運太低,之後到依家2X歲都再冇遇過。第一次遇 ...
我細個都見過好似彊c

男爵府

之前係BK都講過...

兩次都係係19歲時發生,可能我個年真係時運太低,之後到依家2X歲都再冇遇過。第一次遇 ...
哇,俾我見到實嚇c

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由+bebebibi+於+15-03-15+發表之

原帖由 Bs2008 於 15-03-15 發表
我細個都見過好似彊c
咁你仲唔快d分享

望咩呀望

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由+bebebibi+於+15-03-15+發表之

原帖由 雙魚仔 於 15-03-15 發表
哇,俾我見到實嚇c
細個個刻唔識驚架,唸返轉頭就

望咩呀望

禁止訪問

別墅

引用:Quote:原帖由+Bs2008+於+15-03-15+發表我細

咁你仲唔快d分享
好長,等等

用戶要求終止服務

原帖由 emmiedustie 於 15-03-15 發表
真係好02,荒山野嶺幾急都唔去
以後都唔敢

望咩呀望

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由+bebebibi+於+15-03-15+發表咁

原帖由 Bs2008 於 15-03-15 發表
好長,等等

望咩呀望

別墅

我好細果,約一年級,住係大埔山上面果d石屋,即係toilet,kitchen要行出屋外,無冲水系统果d屋。當時同我老豆後父住,即係我掛名呀爺,佢係做茅山師父,成日有徒弟上黎玩神打果d有一晚,我半夜要去厠所,要從樓上行落地下再行出門外toilet,係樓梯有個窗,可以望到屋外,我走落樓梯之際,望出窗外,見到我掛名呀爺摇住鈴鈴,有d好似電視劇果d跳跳下既跟住我掛名呀爺,嚇到我走返上樓,唔敢去第二日我同我老豆講,佢話我睇得tv多,但自此,我老豆買左個痰罐放係樓上比我真定假我唔知,但呢件事我好深刻,到而家仲記得

侯爵府

複式洋房

別墅

仲有,我有個朋友不嬲都話佢間屋有野,佢感覺到,但見唔到,佢揾好多c fu都唔幫佢整,有一次有個人地介紹既呀嬸話幫佢整,佢跟足個呀嬸做,又係門口燒左d符,以為ok,點知當晚,佢直情feel到跳床,佢好驚,揾被蓋頭,跟住直情有野拉佢張被

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+雙魚仔+於+15-03-15+發表哇,

子爵府

別墅

仲有呀,大家有見過既人分享出黎既形態顔色都唔同,但係記住,如果見到紅色/紫色既小心,呢種色系既好猛架

大宅

子爵府

珍珠宮

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至