親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買些上班斯文款, quality and design are good. 請問哪裡比較好行? 聽說好平, 但不想要MK款. 如去其一, 附近還有什麼景點或地方可以順道行埋?

因好多人說明洞及東大門己經好貴 (我沒有去過, 但打算都去睇下)

thanks for sharing.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我上次去左行高速, 有邊啲衫會靚少少, 價錢都貴少少咁~

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:永登蒲地下街 vs 高速巴士地下街

我兩個都有去,我like高速多啲,啲3嘅質素好過永登蒲

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:想買些上班斯文款, quality and design are

原帖由 Littlepa 於 15-03-27 發表
想買些上班斯文款, quality and design are good. 請問哪裡比較好行? 聽說好平, 但不想要MK款. 如去其一 ...
我都想出post .你出左先!
我都係2個只能去一個!
我都想知邊條地下街D衫比較靚D、同made in Korea.
希望有jm 報料!
Thxxxx

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有冇jm
2個地方都去過?

Thxxxxxxxxx

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:有冇jm+2個地方都去過?分享下!Thxxxxxxxx

原帖由 y.ng 於 15-03-29 發表
有冇jm
2個地方都去過?
我月中去seoul,兩個地方都去過
高速有收穫,但永登蒲就買唔倒野
高速行咗3個幾中,永登蒲行咗個幾中就走人
我個人覺得高速啲3嘅質地好過永登蒲啲3

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 y.ng 於 15-03-29 發表有冇jm

原帖由 pinkcat922 於 15-03-29 發表
我月中去seoul,兩個地方都去過
高速有收穫,但永登蒲就買唔倒野
高速行咗3個幾中,永登蒲行咗個幾中就走人 ...
Thxxxxxxx

男爵府

醒目開學勳章

我未去過高速,但去過永登蒲,1件收穫都冇,買唔落手,個人覺得D野好cheap,唔駛去喇!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我未去過高速,但去過永登蒲,1件收穫都冇

原帖由 peachtea 於 15-03-29 發表
我未去過高速,但去過永登蒲,1件收穫都冇,買唔落手,個人覺得D野好cheap,唔駛去喇!

...
Thxxxxxxx

大宅

請問高速巴士地下街近那個地鐵站?

大宅

雪米兒 發表於 15-3-31 07:06
請問高速巴士地下街近那個地鐵站?
高速巴士客運站(339號)

別墅

我都去過永登浦, 免強買到幾件, 未去過高速, 今年12月出發會簡去高速

翡翠宮

永登蒲完全可以5去,浪費了時間

東大門買到嘢架,U:UG我個人不適合,行型格路線,一件也買不到..似solo賣果d causel嘢

我反而在designer mall , sorry i forgot the name買到,因冇時間我只係行咗三層咋,買咗d chiffon衫,背心……不過你要細心睇邊間適合自己,仲有弘大 and lotte fit也ok………………

大宅

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

高速好多衫都岩...我同個朋友血戰左好多野返黎...好彩有同埋老公去咋...唔係都唔知點拎...

男爵府

畀面勳章

回覆 yaukayi 的帖子

請問高速SHOPPING 時, 有無地方可安頓老公同小朋友? THX

大宅

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆 小B仔 的帖子

有呀!!中間有個地方可以坐...老公坐係果度上網等我的...

男爵府

小B仔 發表於 15-4-1 12:08
回覆 yaukayi 的帖子

請問高速SHOPPING 時, 有無地方可安頓老公同小朋友? THX
行到近尾仲有d 餐廳坐低比人食野架~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

多謝資料!因只去3日2夜、所以只可去一處!

5月頭去、返來再報料!

大宅

高速

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

上星期四剛回來,個人最喜愛行梨大

首頁

尾頁

跳至