想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

C6由始至終都好抗拒都檢查,連婚前檢查都一拖再拖,俾曬錢都唔去做
故事我地結婚快3年,近年幾不設防加我睇中醫都無聲無氣(我係季經)
今日無啦啦c6主動話不如去做檢查
我見有jm 話深圳武警幾平,我同c6就去左做檢查啦
C6報告結果,醫生話c6精精好唔ok
自然無咩機會,iui 曬錢,直接做ivf 仲有機會
我就無啦啦多襄(我1月,2月係香港都照過b超醫生都話我無多襄,叫我自然試多一排先)唔知關唔關未尼m 事,因為我上次m係12月27日,應該今日尼m ,但今日仲未m
我叫醫生開藥被我食,佢就叫我直接做ivf 試管b

請教各位jm ,有無婦科/生育醫生可以介紹
我同c6想做多次檢查,深圳醫院被我同c6感覺就係一味叫我地做試管b

上年婆婆仙遊,岩岩公公仙遊
我不孝,臨走前佢地都叫我快快生b ,但我無b生

男爵府

回覆:心情由天堂跌去地獄

男爵府

唔知同我今個3月開始食左肌醇,聖潔梅

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

不如係香港做多次檢查,感覺上大陸檢查可信度低

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

大宅

唔好唔開心、快在香港驗、如高龄可先试iui、因為自然真的好講時間唔知等到何時 、如真的要IVF 就不要拖經濟許可就香港做、想平D可考慮台灣、祝你快

男爵府

回覆:newspaperhang 的帖子

C6好硬頸好堅強,聽到醫生話佢不育精精唔得都眼濕濕,我就喊到豬頭,我都係26歲就搞成今,c6 35歲
大家香港有醫生介紹嗎?
因為m小姐仲未尼搵我

男爵府

回覆:newspaperhang 的帖子

我同c6沒有不良習慣,無煙無酒無夜浦
點解會今樣

大宅

我情況同你一樣
建議你係香港睇多次醫生

大宅

周X仙、我是高齡好多謝周醫生幫我、佢雖然比較cool 但真的好專業佢用了很短時間帮我解決晒問、你咁後生大把機會不用擔心、你可排政府IVF .

男爵府

回覆:queenie0608 的帖子

番到屋企c6忍唔住,沖左去洗手間喊
Queenie 你都係多襄?頭先醫生講到c6 精精原全無用,生唔到b今樣

男爵府

回覆:RL1268 的帖子

唔好意思,請問點樣排、去睇急症再轉介?

子爵府

你仲後生排左政府先,期間同c6去睇中e調理。c6食蠔皇素,茄紅素,可改善丁丁。

男爵府

回覆 Helllokitty 的帖子

C6食左蠔皇,飲蕃茄汁都幾個月今日check 精都今樣Jm 有無食物可以加強精精Ka

大宅

你在香港找不育料醫生驗左先、其實如果你C6真的精子咁差驗完可以直接问醫生取轉介信、你有信即打去威院or 瑪莉排期ivf、我想最快都要2017年尾先有位當然私家不用等可能二個月就可以,但要10萬以上。

大宅

在香港檢查啦~大家陸信唔過。同埋結果係咁的話,就找多個reference好啲。i vf都係出路。我老公都係精子差,我經期都係唔準,仲要高齡添呀~
好希望可以…

大宅

係囉 大陸都信唔過 喺香港驗多次先啦

大宅

引用:番到屋企c6忍唔住,沖左去洗手間喊Queenie+

原帖由 noelbabab 於 15-03-27 發表
番到屋企c6忍唔住,沖左去洗手間喊
Queenie 你都係多襄?頭先醫生講到c6 精精原全無用,生唔到b今樣

...
董醫生同藍寶梅都建議我做ivf
我聽完打個突

男爵府

回覆 RL1268 的帖子

知道,佢圈住個前向精子運動 得13% 正常32 有無收費比較平小小既不育醫生

男爵府

回覆 queenie0608 的帖子

Me too ,我係當場爆喊,一時三刻好難接受直接話只有Ivf 先有機會,個下心好難受

男爵府

回覆 queenie0608 的帖子

唔好意思請問董醫生同藍醫生檢查費大約幾錢左右 thx

首頁

尾頁

跳至