懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

細b一切正常健康!希望之後都一切順利只要bb健康我就開心喇,唐氏篩查係3060份1,雖然唔太知道呢d數字代表咩,不過今日結構e生每part講正常,心臟正常,腎臟正常,肺正常等等,總之一聽到正常,我心情就放鬆好多好多

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

男爵府

引用:細b一切正常健康!希望之後都一切順利只要b

原帖由 Shirleyloveyou 於 15-04-13 發表
細b一切正常健康!希望之後都一切順利只要bb健康我就開心喇,唐氏篩查係3060份1,雖然唔太知道呢d數 ...
個數字代表低風險,1:250 以上係高風險

伯爵府

公爵府

引用:Quote:原帖由+Shirleyloveyou+於+15-04-13+

原帖由 Edelweiss88 於 15-04-13 發表
個數字代表低風險,1:250 以上係高風險
thanks.

珍珠宮

大宅

回覆:今日係廣華做左結構喇!

大宅

請問依加廣華係咪一定有期比媽咪做結購架?唐氏之後比嗎?
我上一胎2012廣華無比呀。所以要自己出去搵私家

大宅

男爵府

MommyPanel勳章

而家都無比,除非你高齡,個曰護士問我有無book照結構,我反問佢,我有得係度照咩,佢話你無,因你唔係高齡,好在我係出門已book左,今曰照左,埋單1000,4d連3d
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

別墅

引用:而家都無比,除非你高齡,個曰護士問我有無

原帖由 happymap2013 於 15-04-13 發表
而家都無比,除非你高齡,個曰護士問我有無book照結構,我反問佢,我有得係度照咩,佢話你無,因你唔係高齡 ...
係邊照咁平 可否pm我

公爵府

引用:請問依加廣華係咪一定有期比媽咪做結購架?

原帖由 wytsui911 於 15-04-13 發表

...
聽講只俾高䶖, 我2x,唔知係咪我地貧所以俾左結構我。

大宅

請問廣華照結構細唔細心?詳細嗎?有冇需要照完再出去私家處再照?

公爵府

引用:請問廣華照結構細唔細心?詳細嗎?有冇需要照

原帖由 yungyung0 於 15-04-14 發表
請問廣華照結構細唔細心?詳細嗎?有冇需要照完再出去私家處再照?
一項一項照都幾清析!我自己認為不需要另外照

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 爸B勳章

原帖由 happymap2013 於 15-04-13 發表
而家都無比,除非你高齡,個曰護士問我有無book照結構,我反問佢,我有得係度照咩,佢話你無,因你唔係高齡 ...
請問邊度照結構甘平?可否pm我?
Tks

男爵府

clk228 發表於 15-4-14 18:20
請問邊度照結構甘平?可否pm我?
Tks
我唔pm喇! 反正之前都有jm開post問過呢個醫生好唔好,我2013年照過,個時900,而家加左,1000,不過算係咁,呢個醫生講解得好指細,但你地要有心理準備,好多大陸人上去照或者驗血,佢地想知仔定女,早啲知早啲決定要唔要bb,由於抽血呀,搞里搞路好耐,你book左可能要好耐,不過我今胎搵佢照,係因為覺得佢唔係好似尖沙咁某集團形式咁,真係旱鴨仔咁旱你。
楊tim榮,27808283,恆成大廈。

大家book之前最好,問左幾錢先。4d佢係比少少我睇,但比相就只有骨相,不過對我來講,已經好夠,健康就得,如果你要求4d相比你,可能又另一價錢,最好自己問左先,免得自己唔開心。
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

珍珠宮

有無得照埋性別架?

公爵府

引用:有無得照埋性別架?

原帖由 loklok286 於 15-04-14 發表
有無得照埋性別架?
e生有話埋我知!不過我之前已經知道左的

大宅

畀面勳章

邊間?

男爵府

Cherish_jai 發表於 15-4-15 02:00
邊間?

楊tim榮,27808283,恆成大廈

首頁

尾頁

跳至