美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

唉,本生暗倉都無乜點生做梗矽針去梗啲暗倉印同凹凸洞點知哩排厭力大,啲暗倉又出黎搵我
求各位JM提供辦法畀我,點先可以吾再生暗倉,點先可以去到紅印,點先可以無凹凸洞

我都吾想嚇到大家,但要畀人知有幾嚴重唯有貼相

禁止訪問

回覆:暗倉真係好煩(有相)~有無人救到我

別墅

回覆:sea003003 的帖子

多謝你提議之前睇中醫好左好多生小左架喇,係啲印同洞真係無晒辦法

複式洋房

Laser最好 最有效

大宅

睇中醫; 我都係食左中藥先好番晒; 不過呢D 人夾人

伯爵府

你係紅姐,冇咩暗蒼呀
我依加都食緊中醫醫緊。。。

別墅

回覆:hannahbaby_1206 的帖子

有無邊間試過可以推介下?

別墅

回覆:koey_0611 的帖子

可惜中醫幫吾到我去印同凹凸洞

禁止訪問

侯爵府

睇西醫食A酸,早食早靚
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

加我做好友睇下我以前呀
勁妳好多><

別墅

回覆:Kiracho 的帖子

你點解決架?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我以前都係成日出暗倉,中醫、西醫、針灸、土方,總之可以試既都試晒,一樣係成面凹凸洞,做彩光、磨皮、MTS、幾貴既facial 護膚品都攪唔掂。

男爵府

引用:唉,本生暗倉都無乜點生做梗矽針去梗啲暗倉

原帖由 Lau_lam25 於 15-04-16 發表
唉,本生暗倉都無乜點生做梗矽針去梗啲暗倉印同凹凸洞點知哩排厭力大,啲暗倉又出黎搵我:igiveup ...
以過來人身份話你知, 只有a酸幫到你, 早食早享受, 唔好浪費時間金錢係美容同中醫上啦, 停左出粒粒再慢慢攪啦

mmpo    發表於 15-4-25 11:47

別墅

回覆:kilakiki 的帖子

A酸係令到吾再生暗倉嘛?價錢如何,thz

大宅

西醫A酸系最快同最大機會斷尾,1個月1,2千,唔同藥廠價錢有會差別

別墅

回覆:shirley_mui_yuk 的帖子

明白,多謝回覆

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

我朋友佢之前,又喺生暗瘡,又搞到有凹凸洞,後嚟我朋友,佢介紹話佢用左,呢一枝日本原裝,sayuri改善美容液,去閉合性粉刺痘印,痘痘痤瘡,青春痘,袪痘產品,都好有效,我比淘寶條link妳睇下呢,不過,我諗香港有得買,妳或者要去sasa/colourmix到問下d職員有冇現貨呢~~~
http://detail.tmall.hk/hk/item.htm?spm=a2106.m843.1000384.33.y7ANXP&id=36554852344&scm=1029.newlist-0.1.1801&ppath=122216905%3A84465%3B21299%3A27023&sku=122216905%3A84465%3B21299%3A27023&ug=#detail

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

又或者妳可以試下,搽呢一枝日本Lion獅王Pair袪痘痘膏ar,暗瘡生理痘粉刺(24g)無刺激~

主要功效:

● IPPN+IPMP雙重療效,速效消除開/閉口粉刺退紅抗炎!

● 針對紅腫化膿痘痘的治療藥膏具有排出脂肪粒殺滅原因菌消除紅腫的3道功效

● 對正在生長的痘痘,抑制脂肪粒的形成並逐漸消除

● 對已經成熟的痘痘,能夠析出脂肪粒,從痘痘根部進行治療

● 弱酸性,接近皮膚的PH值,非常溫和,使用起來不黏膩,

● 清爽易吸收,純植物低刺激,有舒服的香味哦

● 日本株式會社lion制造

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至