自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

千尋點解放返以前果d集數架搞到我無得睇

別墅

香港揀黎播,我都追到最新果D, 所以都係要上網睇, 如果你係追開想睇,可以上DRAMAQ睇

男爵府

milly_miu 發表於 15-4-20 11:59
千尋點解放返以前果d集數架搞到我無得睇
今集唔係大勢男咩??呢套唔係最新??

公爵府

今集係大勢男呀!好好睇, 笑 C 我....

wcpcelia    發表於 15-4-20 17:17

男爵府

回覆:今集running man....

今集仲未睇呀!
但rm係韓國收視愈黎愈低,好擔心會cut

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:今集仲未睇呀!但rm係韓國收視愈黎愈低,好

原帖由 jackie1986 於 15-04-20 發表
今集仲未睇呀!
但rm係韓國收視愈黎愈低,好擔心會cut
係咩有其他節目搶左收視嗎?

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

今日果集 (光洙做隊長)唔係舊既咩?

男爵府

引用:Quote:原帖由 jackie1986 於 15-04-20 發表

原帖由 alphabetagamma 於 15-04-20 發表
係咩有其他節目搶左收視嗎?
我有follow 台灣d rm專頁。佢地每星期都有post收視,同時段有3個電視台播綜藝,sbs係rm,另外兩個係播兩天一夜同真正的男人。尋日rm收視得9.x,其他兩個每星期最少都有12

男爵府

無記錯今年年頭收視已經唔好,聽講韓國個邊真係無咩人睇rm,但係如果海外,rm真係最紅,如果計埋網上收視rm唔止咁少。我都係上網聽人講,但我同身邊d人都係追rm同無限挑戰多,其次係真正的男人

大宅

其實亦都同而家冇乜人睇電視有關,就算今集miss咗都可以上網睇番,在石而家好多節目收視率都唔太好!

男爵府

唔好cut呀,不過講真個句,係比以前悶左,d遊戲有時好無聊,我想睇多d智孝同gary互動/組pair,但近年節目組好似刻意將佢地分開組咁

別墅

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

提外這超人回來了好似好收得,我都希望唔好cut running man

大宅

Running man應該唔會cut,佢海外特別大陸市場超勁,應該係最賺錢嘅綜藝節目。

大宅

今日download左成個上午都downloa d唔到。。。快手又無得down,千尋又勁失敗。。。沒有rm既星期一lunchtime 真係無心機

公爵府

引用:今日download左成個上午都downloa d唔到。

原帖由 yanyanyan910 於 15-04-20 發表
今日download左成個上午都downloa d唔到。。。快手又無得down,千尋又勁失敗。。。沒有rm既星期一lunchtime ...
我今日下晝二點左右用 iPad 喺千尋 download 到,睇埋。

大宅

引用:Quote:原帖由 yanyanyan910 於 15-04-20 發

原帖由 mymarigold 於 15-04-20 發表
我今日下晝二點左右用 iPad 喺千尋 download 到,睇埋。
Yes,我係要2,3點到先down到囉唔知搞乜。。最慘係連快手都無。。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

引用:Running man應該唔會cut,佢海外特別大陸市

原帖由 haha_eunice 於 15-04-20 發表
Running man應該唔會cut,佢海外特別大陸市場超勁,應該係最賺錢嘅綜藝節目。

...
佢全球都收得勁呀。 唔止亞洲。

男爵府

引用:Quote:原帖由 alphabetagamma 於 15-04-20

原帖由 jackie1986 於 15-04-20 發表
我有follow 台灣d rm專頁。佢地每星期都有post收視,同時段有3個電視台播綜藝,sbs係rm,另外兩個係播兩天 ...
我都唔想 cut rm, 但平心而論近一,兩年的rm 真係一般可以笑的唔多,比2012-13 的相差很遠。我覺得睇返舊的rm 仲好睇。

男爵府

引用:唔好cut呀,不過講真個句,係比以前悶左,d

原帖由 lawkaka 於 15-04-20 發表
唔好cut呀,不過講真個句,係比以前悶左,d遊戲有時好無聊,我想睇多d智孝同gary互動/組pair,但 ...
我都好鐘意周一情侶,好似自從新年佢地飯聚影左個張相之後就好少互動,唔知係咪經理人公司個邊唔鐘意

首頁

尾頁

跳至