2016年媽媽會

跳至

首頁
12345...26

尾頁

別墅

我係上星期check到, edd 6/2/2016
last m 29/4/15~
而家等緊qe覆我期~
曾小量流啡~~
而家間中扯住痛,陰陰痛咁~
你地呢?

複式洋房

回覆:jobyjoby0325 的帖子

我都係上星期 check 到,last M 係 30/4。仲未去攞懷孕証明,宜家諗緊 book 東區定 QE。未 bingo 前有少少粉紅分泌,呢幾日成身好熱同下腹痛。

別墅

引用:我都係上星期 check 到,last M 係 30/4。

原帖由 pugpugbaby 於 15-06-01 發表
我都係上星期 check 到,last M 係 30/4。仲未去攞懷孕証明,宜家諗緊 book 東區定 QE。未 bingo 前有少少 ...
咁我同你edd應該好相近~~~~ 我排qe呀

洋房

我都係上星期check到,最近一次來M係5月1號,依家好茫然唔知應該先做咩吔准備

別墅

引用:我都係上星期check到,最近一次來M係5月1號

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

洋房

洋房

引用:我係上星期check到,+edd+6/2/2016last+m+2

原帖由 jobyjoby0325 於 15-06-01 發表
我係上星期check到, edd 6/2/2016
last m 29/4/15~
而家等緊qe覆我期~
和我完全一樣。也是29/4。預產期也同天

複式洋房

點解我last m 2may, edd都係6feb?私家婦科e生比,不過咩都未照到!

別墅

引用:OK!68023096!多謝晒!

別墅

引用:Quote:原帖由 jobyjoby0325 於 15-06-01 發

原帖由 chancechance 於 15-06-01 發表
和我完全一樣。也是29/4。預產期也同天
哈哈哈 我第一胎,你呢?

別墅

引用:點解我last m 2may, edd都係6feb

原帖由 勞勞 於 15-06-01 發表
點解我last m 2may, edd都係6feb?私家婦科e生比,不過咩都未照到!
其實我都未照到, 照到可能edd仲會改

複式洋房

你地幾時照第一次?

子爵府

回覆:2016年2月預產揮手區

大家好,我未驗到有定冇,想問你地下腹會唔會扯住扯住痛(有啲似m痛)?檎晚訓訓下起身去v,又頭痛,呢種又似我平時period既頭痛。。但又偏偏未黎。。

別墅

引用:你地幾時照第一次?

原帖由 pugpugbaby 於 15-06-02 發表
你地幾時照第一次?
我book左20/6 婦科再照~~~

別墅

引用:大家好,我未驗到有定冇,想問你地下腹會唔

原帖由 mirandalaw 於 15-06-02 發表
大家好,我未驗到有定冇,想問你地下腹會唔會扯住扯住痛(有啲似m痛)?檎晚訓訓下起身去v,又頭痛,呢種又 ...
會呀,扯住痛~~~ 最明顯係乳頭突出

別墅

我last m係5月2日,上星期用棒Check到,已經去左驗左血confirm,約左下星期照

大宅

我最後黎經係5月3日,今朝驗左有少少控,唔知真唔真,今晚返屋企再驗多次,如都係有,聽朝會睇醫生

子爵府

今朝再用棒棒驗,中左,黎緊應該要點做?

上次黎m係5/5

別墅

引用:今朝再用棒棒驗,中左,黎緊應該要點做?上

原帖由 mirandalaw 於 15-06-02 發表
今朝再用棒棒驗,中左,黎緊應該要點做?

上次黎m係5/5
去普通西醫check 多次,拎懷孕證明,去政府排產檢期~~~

別墅

引用:我最後黎經係5月3日,今朝驗左有少少控,唔

原帖由 meow2013 於 15-06-02 發表
我最後黎經係5月3日,今朝驗左有少少控,唔知真唔真,今晚返屋企再驗多次,如都係有,聽朝會睇醫生

...
其實睇6d同呢個棒棒,都係有架喇,恭喜晒

首頁
12345...26

尾頁

跳至