美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

今日聽同事講佢做放血療法, 我嚇一跳我聽過拔罐,磁叉,通淋巴等, 放血療法我真係未聽過, 有冇JM 做過, 分享下

大宅

回覆:放血療法

點放血?有咩療效

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

嘥米飯 發表於 15-6-2 15:36
點放血?有咩療效

同事講用針刺一下跟住有走罐咁, 令d血出, 佢講做完, 背部冇出瘡

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有咩用?不如去捐血

象牙宮

血液循環好左, 又可去水腫, 去毒素

大宅

引用:+本帖最後由+coo1068+於+15-6-2+15:46+編輯

原帖由 coo1068 於 15-06-02 發表
雖然吉一針啫,如果佢消毒得唔好咪大件事

珍珠宮

環保啲,去捐血,效果更好

成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

食物營養資料 : 美國 / 澳洲 / 香港 / 台灣

男爵府

上網睇過下。。好似b6傳落黎架,不過我都覺得好似樓上jm講唔多衛生囉

別墅

我試過,不過我做完先知叫放血療法,連銀包都放埋。鬼剃頭去睇,醫師話血管塞左,有啲血塊左住血液流通。用枝大針拮幾十下,再用竹筒吸血,係痛到流眼水。我針頭,頸,腰,子宮位。針完冇頭髮地方2日就出番,m痛都冇埋,但係好痛好超貴。

象牙宮

引用:我試過,不過我做完先知叫放血療法,連銀包

原帖由 gobbs 於 15-06-02 發表
我試過,不過我做完先知叫放血療法,連銀包都放埋。鬼剃頭去睇,醫師話血管塞左,有啲血塊左住血液流通。用 ...
你好勁,俾我實痛死

別墅

回覆:coo1068 的帖子

當你冇乜辦法,嗰陣痛都要去。個醫師係人地介紹,好似話醫皮膚,手腳同想生bb都幾得。我自己試過都真係幾勁既。

子爵府

我有試過腳生濕疹,醫師係濕疹位拮幾下,再拔罐,拔咗d血出嚟之後,濕疹真係好番,不過真係有d痛

象牙宮

引用:當你冇乜辦法,嗰陣痛都要去。個醫師係人地

當你冇乜辦法,嗰陣痛都要去。個醫師係人地介紹,好似話醫皮膚,手腳同想生bb都幾得。我自己試過都真係幾勁 ...
你做幾$

別墅

回覆:coo1068 的帖子

$1000 1次

子爵府

我好多年前都做過啦, 個中醫講我血熱, 做我又唔覺得痛, 但又唔見有咩效

伯爵府

我都聽過,我唔信呢啲野

伯爵府

引用:我有試過腳生濕疹,醫師係濕疹位拮幾下,再

原帖由 Toffeegirl 於 15-06-02 發表
我有試過腳生濕疹,醫師係濕疹位拮幾下,再拔罐,拔咗d血出嚟之後,濕疹真係好番,不過真係有d痛

...
濕疹定癬?

伯爵府

引用:我試過,不過我做完先知叫放血療法,連銀包

我試過,不過我做完先知叫放血療法,連銀包都放埋。鬼剃頭去睇,醫師話血管塞左,有啲血塊左住血液流通。用 ...
咁勁?

複式洋房

gobbs 發表於 15-6-2 21:14
我都想針下,邊度做?

複式洋房

dairyloo 發表於 15-6-3 12:16
我好多年前都做過啦, 個中醫講我血熱, 做我又唔覺得痛, 但又唔見有咩效 ...
請問你係咪較多白頭髮?

首頁

尾頁

跳至