婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

話說從七人同一屋簷下逃出生天後,C6 俾左新屋條 Key 給 99,99 得閒就上來擺抵 D 野,可是本人是一個非常整潔的人,有次襯我出差幾日上來煎野食,弄得滿屋油煙 & 滿枱油膩,我返來抺到發怒。

上星期的某個早上,當我睡到半夢半醒,突然一聲㩒門鐘聲,C6 即開大門,原來係 99,但我嚇到成個彈起身,因為我連 bra & under 都無著,油頭污臉,躲都躲唔切。之後 99 好快走左,但之後兩日都在背後同 C6 講我,我有點怒,點解 C6 唔早 D 通知我。

禁止訪問

回覆:俾左新屋條 key 給 99

珍珠宮

減齡達人勳章

其實你有冇同你老公表示不滿?你應該黑面唔啋你老公,你話使唔使比你亞媽睇全相。為公平,你會比key 你亞媽,隨時上黎唔使通知佢得唔得

男爵府

回覆:金魚婆 的帖子

就係咁,C6 之後翌日先同我講返,話 99 話我無出廳同佢打招呼。C6 肯定無同 99 講我連 bra & under 都趕吾切著啦,我下次要直接同 99 講返我無預計有客上來,唔好意思無著 bra & under & 油頭污臉走出廰!C6 又係衰唔識做由 99 背後話我。

子爵府

大鑊鳥!快啲諗辦法收返條key或換過把鎖,如果唔係........

Hi

禁止訪問

引用:話說從七人同一屋簷下逃出生天後,C6 俾左

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 Miss_Yellow 於 15-06-15 發

原帖由 dopey627 於 15-06-16 發表
話你未瞓醒唔得咩?
我之前都試過,不過唔係99,係c6 d朋友,果日我c6約左班朋友返屋企bbq,但係我病左,病 ...
病左休息都叫無禮貌 d人咩心態

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Miss_Yellow+於+15-06-15+發

話你未瞓醒唔得咩?
我之前都試過,不過唔係99,係c6 d朋友,果日我c6約左班朋友返屋企bbq,但係我病左,病 ...
你c6個fd都痴線,病都仲去燒野食咩,俾你地繼續燒野食已經係好有禮貌嘅表現啦

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

侯爵府

我的育兒心得勳章

我會黑面同爆,不過對象係個c6囉,點解要比key呢。。。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

dopey627 發表於 15-6-16 01:31
話你未瞓醒唔得咩?
佢係米痴架?黎人屋企仲講d甘野?講左唔舒服仲要甘樣講野.係我當場(忽)佢啦!
佢甘講野佢好有禮貌呀?

別墅

可以向好個方面唸!起碼佢有㩒鐘唔係自己開門!

男爵府

引用:Quote:原帖由 Miss_Yellow 於 15-06-15 發

話你未瞓醒唔得咩?
好憎 D C6 唔識同 D 老婆擋架!吾知男人點諗!

水晶宮

Miss_Yellow 發表於 15-6-15 23:50
就係咁,C6 之後翌日先同我講返,話 99 話我無出廳同佢打招呼。C6 肯定無同 99 講我連 bra & under 都趕吾 ...
同99直接講番件事就最好。

侯爵府

引用:就係咁,C6+之後翌日先同我講返,話+99+話

原帖由 Miss_Yellow 於 15-06-15 發表
就係咁,C6 之後翌日先同我講返,話 99 話我無出廳同佢打招呼。C6 肯定無同 99 講我連 bra & under 都趕吾 ...
咁就扮吓發惡夢羅,搵幾晩踼醒c6,話好似聽到有人開門,好驚,叫c6去睇睇羅。一句都唔好提99,淨係推醒c6,比佢感受下。

琥珀宮

回覆:Miss_Yellow 的帖子

點解你c6唔等你著晒衫先開門?

男爵府

99咩事咁早上嚟?
不過都算係咁,有鎖匙都㩒門鐘而唔係自出自入。不過,可以下次見到99自己同佢講番原因嘅,好小男人會幫個老婆解釋架,因為佢哋覺得無問題

珍珠宮

回覆 Miss_Yellow 的帖子

唉, 有排受.......

伯爵府

回覆 yamaneko 的帖子

贊成

大宅

引用:Quote:原帖由+dopey627+於+15-06-16+發表話

原帖由 Miss_Yellow 於 15-06-16 發表
好憎 D C6 唔識同 D 老婆擋架!吾知男人點諗!
99 心態是:我去阿仔屋點解要通知?自己人黎嘛!

別墅

你C6俾條key你99之前有冇得到你同意?

首頁

尾頁

跳至