自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

啱啱裝左, SO FAR幾OK. 有冇人有問題呢暫時?

男爵府

引用:啱啱裝左,+SO+FAR幾OK.+有冇人有問題呢暫時

原帖由 laurenleung 於 15-07-30 發表
啱啱裝左, SO FAR幾OK. 有冇人有問題呢暫時?
昨天裝左
暫時還未有問題

laurenleung    發表於 15-7-30 03:34

男爵府

回覆:裝左WINDOWS 10嘅JM揮手區~

我Win7係番版,都可升级?

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆 amychan784 的帖子

咁就唔清楚啦...

瑪瑙宮

引用:回覆 amychan784 的帖子咁就唔清楚啦...

回覆 amychan784 的帖子

咁就唔清楚啦...
咁你本身係邊個版

公爵府

win 7 家用正版

大宅

預約左 但唔比我升

大宅

準備升~

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

岩升左

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

回覆:家家公主 的帖子

請問你係邊個位禁先可以升架?

公爵府

回覆 ching080816 的帖子

由你book左upgrade開始, 就有個icon喺你右邊menu bar度, 你click入去佢就會話你知你已經可以升級.

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:我Win7係番版,都可升级?

原帖由 amychan784 於 15-07-30 發表
我Win7係番版,都可升级?
好似係正版先可以免費升級

bennypoon6    發表於 15-7-31 01:36
laurenleung    發表於 15-7-30 19:05

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:回覆+ching080816+的帖子由你book左upgrade

回覆 ching080816 的帖子

由你book左upgrade開始, 就有個icon喺你右邊menu bar度, 你click入去佢就會話你 ...
我等緊,未升

一樣係windows 7上10

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

我upgrade 左,但有乜分別啊?

公爵府

冇乜大分別, 但快左.

公爵府

同埋多左個apps store~

大宅

醒目開學勳章

up左用一年後會唔會要收錢架?

公爵府

唔會, 你用正版windows (7) 佢就會俾你自動升級

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

升左嗱,唔錯,可以有番字詞,

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我唔敢upgrade, 見好多人話Win 8無晒Start Menu, 用起來會好唔慣, 我上YT睇過, 真係同Win 7好唔同。

Win 10我都有睇過片, 加返Start Menu外, 同Win 8好似差不多, 有無JM由7直接上10? 會唔會難用唔慣?

首頁

尾頁

跳至