婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

del
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

別墅

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

侯爵府

我的育兒心得勳章

回覆:Arrin 的玩野99 2015 (姑仔終於爆了)

伯爵府

我覺得你姑仔慘d,自己阿媽都唔愛錫自己

Jolin_Yuen    發表於 15-9-23 13:05

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

無言

[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

姑仔好慘。 原來有d人真係唔識/唔適合做人亞媽。

stefonie    發表於 15-9-23 17:41
mamacy    發表於 15-9-23 10:26

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Arrin 發表於 15-9-23 08:24
繼上次99特制湯渣飯盒後,又到中秋啦,我奇怪99點解無問做唔做節既
我又偷偷睇下c6 個電話……
男家派薑醋卷算啦,想攰死人地阿爹阿娘咩!!!!!!!點解樓主C6同姑仔都唔鍾意99既.

民房

唉 ,, d 咁既 99

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

樓主,你c6有你,外父外母錫,你姑仔就....

如果姑仔對你地ok,可以的話,叫埋姑仔來做節,比佢感受下家庭溫暖

申利︰我都係人地姑仔

民房

關心下你姑仔啦,如果你地本身無咩,佢好可憐

搵下佢食下飯咁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

maoball 發表於 15-9-23 09:51

如果姑仔對你地ok,可以的話,叫埋姑仔來做節,比佢 ...

Yes agree

珍珠宮

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

llssisi 發表於 15-9-23 09:44
男家派薑醋卷算啦,想攰死人地阿爹阿娘咩!!!!!!!點解樓主C6同姑仔都唔鍾意99既.
...
我果時都係我媽負責晒男女家的薑醋, 但男家人不多, 我媽又鍾意整.

男爵府

引用:樓主,你c6有你,外父外母錫,你姑仔就....

原帖由 maoball 於 15-09-23 發表

如果姑仔對你地ok,可以的話,叫埋姑仔來做節,比佢 ...
我有見大家都關心姑仔,我決定叫埋佢嚟做節兼生日飯(我生日

睇佢得唔得閒啦

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

引用:關心下你姑仔啦,如果你地本身無咩,佢好可

原帖由 魚女 於 15-09-23 發表
關心下你姑仔啦,如果你地本身無咩,佢好可憐

搵下佢食下飯咁
係,佢得個男朋友就乜都無,佢大佬又唔多關心佢……

我同咗c6, 講叫佢嚟食飯架啦

魚女    發表於 15-9-23 13:07

男爵府

回覆:llssisi 的帖子

因為佢從來無關心過佢d仔女

男爵府

回覆:hanbb 的帖子

我見到都心酸……
唯有對佢好d

男爵府

回覆:Thelittlepingu 的帖子

我地整15房人既薑醋呢……
好攰

男爵府

引用:Quote:Arrin 發表於 15-9-23 08:24 繼上次9

原帖由 llssisi 於 15-09-23 發表
...
咪係,唔使咁辛苦

男爵府

回覆:阿流 的帖子

其實男家親戚對我地好好,個個都好有心架,所以辛苦係值既……

人地唔識做媽媽,唯有阿娘頂住上,阿娘話唔可以做衰自己粒孫既薑醋架!

首頁

尾頁

跳至