自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

呢排準備緊b b野,想買stokke張床仔,抽唔到stokke講座,拎唔到75折coupon,上限買$15,000
咁見2手有人放就睇下幾錢啦,要pm出價,嘩,唔問由自可,一問,原來要$800/1000

本身去買都會有9折,即係張coupon用$800買翻黎,其實再慳多唔夠10%,
真係估唔到去左個免費講座活動,都要賺咁多

好彩,唔係個個都咁貪心,有個唔識嘅好媽媽,知我想要,就免費寄比我,仲話好開心揾到有需要既人收留佢。。
happy ending!

子爵府

唔怪得呢輪咁多人放75折 coupon 啦
原來免費得返嚟
仲諗住高價出售

Mothercare 久唔久做減價都唔止75折
只可以話D人賣嘢唔知價

男爵府

引用:唔怪得呢輪咁多人放75折 coupon 啦原來免費

原帖由 鳥嘴123 於 15-09-28 發表
唔怪得呢輪咁多人放75折 coupon 啦
原來免費得返嚟
仲諗住高價出售
我無諗過成千蚊。。諗住100/200都抵嘅,我收到價錢真係個心離一離

男爵府

回覆:好值錢嘅Stokke 75折coupon

哇好誇張……吊高黎賣

wcpcelia    發表於 15-9-29 10:52

大宅

我聽左講座。我都可免費送人啊 不過驚破壞個市場

男爵府

引用:我聽左講座。我都可免費送人啊 不過驚破壞

原帖由 johnnykkbb 於 15-09-28 發表
其實報個講座,我就真心想買張床,所以睇下會唔會去到,可以拎張coupon,慳幾千蚊,本來1,200我都可接受,但成千蚊就真係太過份,講座已經唔洗錢,仲要咁去賺呢啲錢,我諗你送比人,都好過放入回收箱掛,點都算係有意義啲,點會破壞市場,不過我驚有人要左但轉頭又賣就真,比自己朋友好過比陌生人丫!

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

我都搵緊coupon買床仔,但二手個邊d人最平個位都放700。。我已無言了

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

如果是cash coupon收$,我覺得合理。

但呢d折扣券都收$,簡直揾笨

男爵府

引用:我都搵緊coupon買床仔,但二手個邊d人最平

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

引用:如果是cash coupon收$,我覺得合理。但呢d

原帖由 晴B媽 於 15-09-29 發表
如果是cash coupon收$,我覺得合理。

但呢d折扣券都收$,簡直揾笨
賣都算,成千蚊,顛左。。。
我覺得去talk個位已經比佢地用左仲要收咁貴,太過分了

大宅

引用:Quote:原帖由+leepaklok924+於+15-09-29+發

原帖由 EliseElise 於 15-09-29 發表
我見到有人放300,已經好合理,你search下stokke
好,我再搵,thx

別墅

我都諗住買bb車,如果要成千蚊買張coupon返來,計過其實唔係平好多,我寧願比多少少買唔用coupon

Btw, coupon同vip 9折discount係咪無得共用ga?

男爵府

引用:我都諗住買bb車,如果要成千蚊買張coupon返

原帖由 kodream 於 15-09-29 發表
我都諗住買bb車,如果要成千蚊買張coupon返來,計過其實唔係平好多,我寧願比多少少買唔用coupon

Btw, cou ...
無咖,要計regular price,所以本身有9折,再比咁多錢買coupon,其實同原本個discount都爭無幾,唔可以助長呢啲炒風,衰啲講句仲衰過黃牛

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

leepaklok924 發表於 15-9-29 10:56
我都搵緊coupon買床仔,但二手個邊d人最平個位都放700。。我已無言了

...
$15,000 一張 BB 床 ??

翡翠宮

無本生利,真著數

複式洋房

johnnykkbb 發表於 15-9-28 23:56

係唔係真係免費送出阿?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

鑑於有多名會員於二手市場轉售某品牌嬰兒車優惠卷圖利,在此我們作出嚴厲聲明,所有優惠劵均受主辦機構之條款及細則約束。 我們嚴禁所有違約或違法行為,亦對有關事件感到失望,希望會員們自重切勿光顧,助長這些不良的買賣。

不論會員於版面或PM進行違規賣買,若管理員發現將移除有關文章及保留追究權利。如會員發現有疑似違反使用或轉售優惠劵,煩請向我們作出舉報通知。

原帖:二手市場›有關轉售優惠劵
http://www.baby-kingdom.com/foru ... 4797&extra=page%3D1

男爵府

引用:鑑於有多名會員於二手市場轉售某品牌嬰兒車

原帖由 外交大使 於 15-09-29 發表
鑑於有多名會員於二手市場轉售某品牌嬰兒車優惠卷圖利,在此我們作出嚴厲聲明,所有優惠劵均受主辦機構之條 ...
多謝大臣!

男爵府

引用:Quote:leepaklok924 發表於 15-9-29 10:56

原帖由 ian723 於 15-09-29 發表
$15,000 一張 BB 床 ??
唔洗15000,佢有兩個stage,1個stage用到半年,第二個stage用到10歲都得,但佢個設計好靚,所以我想買,未折原價要13000,折左就10000左右。。
係比一般貴,但我bb乜都用二手,係床仔買新,所以我先捨得

首頁

尾頁

跳至