親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問大家在迪士尼內有咩食,點樣食會平D,買定餐券有沒有用?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

想平可以自己帶D 食物入園食.

另見人, 有時係晚上離園後,到青衣城食晚餐.

水晶宮

回覆:迪士尼飲食功略

不如問有咩好食

大街 Bakery 既 燒汁雞扒包

Corner Cafe 又出左 Halloween tea set, $318 for 2

幻想世界 皇室宴會廳 近半年d味道正常返,d意粉冇咁喊喇,意粉/pizza 都好食

迷離莊園 大冒險家餐廳 印尼炒飯,人參雞

灰熊山谷 小食亭 炸魚薯條,意粉沙律

明日世界 火箭餐廳 有 Baymax 餐

珍珠宮

我去咖啡杯對住嗰間餐廳 ,有叉燒雞腿飯。

珍珠宮

飲食攻略:大人同小朋友分享一個飯餐。小朋友飲水或自帶維他奶,大人飲餐嗰杯汽水。

侯爵府

回覆 thunder_bunny 的帖子

燒汁雞扒包, 幾錢?
有冇set?

thx

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我通常去酒樓, 或者火箭餐廳...

其實佢唔比帶嘢食入園內進食(BB食品除外), 咁我亦唔係成日去, 所以覺得就算貴一點, 都OK的

水晶宮

alienalice 發表於 15-10-12 12:40

燒汁雞扒包, 幾錢?

好似$38, 無set
不過最唔鍾意佢有埋雞皮

其實買個包 + 杯Irish Coffee 好正架~

複式洋房

好似除咗BB食品,大人只可以帶水同白麵包入場

大宅

最關心BB問題熱投勳章

紙包飲品同袋裝蛋糕仔得唔得?

大宅

係呀, 出面D保安搜袋都幾嚴架

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

城堡餐廳有豬仔叉燒包,$35有3個,涵係少d不過幾好味
(個人鍾意唔太濕)。仲有牛腩飯餐,雖然過百1set,但牛腩份量多又大件,碟油菜&飲品,其實同出面唔差幾遠,亦唔似出面八十幾九十蚊得果少少。
大街有魚蛋買$20/5粒size都幾大,而且係熱辣辣止吓肚餓都唔錯。

不得不提係冬天一定要買泡沫咖啡+玉桂條,簡直係配

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:不如問有咩好食+大街+Bakery+既+燒汁雞扒包

原帖由 thunder_bunny 於 15-10-12 發表
不如問有咩好食

大街 Bakery 既 燒汁雞扒包
Corner cafe Halloween tea set

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+thunder_bunny+於+15-10-12+

原帖由 sillything 於 15-10-28 發表
重有兩杯飲品

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

子爵府

引用:Quote:原帖由+thunder_bunny+於+15-10-12+

so cute !! how much ?

子爵府

引用:城堡餐廳有豬仔叉燒包,$35有3個,涵係少d

原帖由 carrina 於 15-10-24 發表
城堡餐廳有豬仔叉燒包,$35有3個,涵係少d不過幾好味
(個人鍾意唔太濕)。仲有牛腩飯餐,雖然過百1set,但牛 ...
where can buy coffee + cinnamon roll ? thx

民房

通常食完lunch 先入去, 帶少少野食俾阿囡, 大人就叫一個餐當tea可以坐下抖下, 玩完先出去食dinner

複式洋房

水晶宮

引用:Quote:原帖由+sillything+於+15-10-28+發表

重有兩杯飲品
Corner cafe tea set 最抵係包2杯特別飲品都唔使另外加錢

水晶宮

引用:Quote:原帖由+sillything+於+15-10-28+發表

原帖由 mandelicious428 於 15-10-28 發表
so cute !! how much ?
$318

首頁

尾頁

跳至