夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公最近通過同學群得到讀書時鐘意果個女仔微信,跟住呢幾日,日日下午主動搵個女仔微信(平時下午落場都會睡覺),個女仔都係我以前同學,我睇到好鬧,老公竟然話我無返工亂諗野,呢D好正常,我想問真係我諗多左?老公平時對我都冇敢主動,大家都係同學,如果冇野點解冇加我入去

大宅

32241945 發表於 15-10-15 02:26
我老公最近通過同學群得到讀書時鐘意果個女仔微信,跟住呢幾日,日日下午主動搵個女仔微信(平時下午落場都 ...

女人既第6感...
昅實D....

la_source    發表於 15-10-15 10:50

子爵府

回覆 32241945 的帖子

日日主動搵人就緊係唔得啦

我日日主動搵個男人得唔得先,係咪正常先...

d男人做野成日唔調轉諗下,成日為自己想做既野合理化,至叻就話"冇野","正常","你諗多左"

瑪瑙宮

成日 '諗多左' , '唔係您咁諗', 耍住先.

翡翠宮

回覆:我錯左嗎?

佢話你諗多左,其實係轉移視線,將個問題推左落你度,即係佢無問題,有問題既係你~

我個人覺得女人的直覺好準,對自己老婆都唔會做的野,但就對第2個女仔會做,其實個行為都好明顯喇!!

擺明心野,佢梗係死人都唔會認喇,一來認左即認自己有錯,二來認左你實唔會再比佢咁做,佢變相無得再同個女仔微信,三來有無野的定義男人同女人各有不同,男人的角度可能係咀左or上左床先叫有野,但女人好明顯唔係咁諗喇!!

你老公擺明心癢癢喇,我成日覺得一個男人對另一個女人無意思,係絕對唔會花精神、時間落去,日日咁神心唔訓覺都同個女仔微信,肯定對個女仔有好感喇!!

佢地依架只係極之初步,你老公唔認係因為佢地根本未有進一步的行為,佢未有信心,而個女仔亦未表態,你老公未知道個女仔的心意係點~

但唔可以比佢地繼續落去囉,除非個女仔無心,否則出事機會好大,應該話遲早出事~

琥珀宮

佢可能覺得同你生活平淡,想搵返個"沈佳宜"調劑下...試下同老公搞下d新意,得閒拍下拖睇下戲做下以前拍拖時成日做的嘢,等佢唔好再沉淪係"沈佳宜"個幻影中

大宅

我琴晚話佢呢D行為不知所謂,佢仲發「浪喳」,話我\"盒醋\",我依家唔知點樣令佢地冇再發展落去

大宅

引用:佢可能覺得同你生活平淡,想搵返個\"沈佳宜\"

原帖由 tansyneko 於 15-10-15 發表
佢可能覺得同你生活平淡,想搵返個"沈佳宜"調劑下...試下同老公搞下d新意,得閒拍下拖睇下戲做下以前拍拖時成 ...
我平時拉佢出去佢都唔肯,連同阿女同學家長一起去玩都唔參加

琥珀宮

32241945 發表於 15-10-15 11:05
我平時拉佢出去佢都唔肯,連同阿女同學家長一起去玩都唔參加
單獨二人拍下拖都唔肯?

大宅

引用:Quote:32241945+發表於+15-10-15+11:05+我

原帖由 tansyneko 於 15-10-15 發表
單獨二人拍下拖都唔肯?
係,佢話難得放假想係屋企休息下

琥珀宮

32241945 發表於 15-10-15 11:20
係,佢話難得放假想係屋企休息下
咁你老公可能都只係動下嘴皮想撩下當年個女神傾下偈,你觀察住下佢先,睇下佢除咗WECHAT仲有無其他異樣,如平時唔鍾意去街突然無啦啦話想去街但又唔係同你去,暫時應該無咩嘢,但要觀察下

同埋你哋三個當年係同學,咁應該有共同話題,即你老公同個嗰女仔傾的嘢你應該都搭到咀,試下睇下你老公同佢傾D咩多,你又試下係個嗰話題度同你老公傾多D

別墅

育兒性格勳章 畀面勳章

個個星期都有假放架啦有幾難得

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+浸雞翼先+於+15-10-15+09:45+

原帖由 浸雞翼先 於 15-10-15 發表

X 2; 啲男人成日將呢啲行為合理化,最好講明,調轉你咁做,佢會覺得點,佢哋先會諗吓有無問題;

如果佢都話無問題,我會俾佢「實則」經歷吓

翡翠宮

從來唔主動嘅人做D咁嘅嘢,好友問題咼,你真係要睇緊D

水晶宮

你可能太緊張佢啦,有時女人嘅第六感好準確

男爵府

你無錯。要好好睇實佢。男人就係咁。自己做咗d危險動作都覺得無問題。要比佢知道你唔鍾意佢同第二個女人成日傾計。

大宅

引用:我老公最近通過同學群得到讀書時鐘意果個女

原帖由 32241945 於 15-10-15 發表
我老公最近通過同學群得到讀書時鐘意果個女仔微信,跟住呢幾日,日日下午主動搵個女仔微信(平時下午落場都 ...
唔太正常,自己睇緊d

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

32241945 發表於 15-10-15 11:02
我琴晚話佢呢D行為不知所謂,佢仲發「浪喳」,話我\"盒醋\",我依家唔知點樣令佢地冇再發展落去

...
凶個男人收手,
或睇緊D個男人,
都係冇用嘅,
記住你係佢老婆,
呷醋係天經地義,
嗲下C6,似返個女人,
你C6就唔需要揾那些年。

翡翠宮

其實,可以點睇實?佢老公又吾係3歲
你連叫佢出街佢都吾郁

正路d,諗下點修復自己同佢既感情仲好啦
你地以前點拍拖?點sweet??

公爵府

回覆:32241945 的帖子

咁就真係要睇緊d喇,好容易有嘢嘅

首頁

尾頁

跳至