自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我仔三歲
買俾佢驚佢好快整爛

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有呀...平平地買比佢

大宅

回覆:有無買太陽眼鏡俾小朋友?

我囡歲半就買咗副俾佢,用至依家4歲了

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有,幾個月已經有,可惜到家陣三歲幾都唔肯戴!

禁止訪問

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

有, 以前買左付比佢玩, 昨日買左付有偏光+防UV既比佢, 應該冇咁易爛, 因為個店員SHOW比我地睇, 將個鏡臂向外拗到同鏡面平齊都冇爛~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

伯爵府

有,每人有幾副。有啲歲幾用到而家喇。

大宅

Ray Ban 唔錯, 質素有保證,最緊要保護眼仔,去旅行雪地都啱用

伯爵府

引用:我仔三歲買俾佢驚佢好快整爛

原帖由 少爺威威 於 15-11-08 發表
我仔三歲
買俾佢驚佢好快整爛
有,因為我用緊全視線,女女見我副眼鏡識變色,話佢都要帶太陽眼鏡

大宅

好媽媽勳章

係咪去返眼鏡店買,ray ban 好貴

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

回覆:少爺威威 的帖子

有兩副

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

有呀,都係3歲時買,因為去澳洲探親

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

珍珠宮

引用:Ray+Ban+唔錯,+質素有保證,最緊要保護眼仔

原帖由 ngbetty01 於 15-11-08 發表
Ray Ban 唔錯, 質素有保證,最緊要保護眼仔,去旅行雪地都啱用
我都係買Ray Ban比契仔契女,保護眼睛好重要

珍珠宮

引用:係咪去返眼鏡店買,ray+ban+好貴

原帖由 cowboybaby 於 15-11-08 發表
係咪去返眼鏡店買,ray ban 好貴
我喺眼鏡店買,好似500幾,其實都可以帶好多年。

子爵府

有,每人都有兩副。
保護眼睛,戶外活動有太陽就要戴,呢d要由細習慣。

男爵府

有,怕UV傷眼,戶外活動必備

買egg

珍珠宮

有。

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

首頁

尾頁

跳至