親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

育兒性格勳章

唔自駕。。。由surfers paradise可以點搭車去tropical fruit world...我見Google map要搭好多程車。。。吃喝玩樂由唔包接送。。。有冇jm知有冇簡單的搭車方法或接送服務?

大宅

回覆:fannymama123 的帖子

tropical fruit world冇公共交通工具去到,之前我搵左勁耐,好似有間shuttle有車去。我最後都係要join local tour

侯爵府

育兒性格勳章

引用:tropical fruit world冇公共交通工具去到,

原帖由 whiskym 於 16-01-03 發表
tropical fruit world冇公共交通工具去到,之前我搵左勁耐,好似有間shuttle有車去。我最後都係要join loca ...
邊間local tour?

大宅

因為我想combine catch mudcrab 同tropical fruitworld一同去,所以搵左間叫goldcoast vip travel.我都唔知可唔可靠我都係easter去

大宅

其實吃喝我都有問過,不過佢個trip係tropical fruitworld夾Byron bay去,我冇咩興趣byron bay所以唔join

男爵府

回覆:whiskym 的帖子

麻烦去完番来告訴我们知這local tour 可以吗?

大宅

引用:麻烦去完番来告訴我们知這local tour 可以

原帖由 yoyococo 於 16-01-03 發表
麻烦去完番来告訴我们知這local tour 可以吗?
ok, no problem

大宅

有人去過嗎?值得去嗎?

複式洋房

Hi whiskym

請問你那天去? 我也是復活節去, 看看有沒有機會同一天^^

大宅

引用:Hi whiskym請問你那天去

原帖由 foxwoo 於 16-03-15 發表
Hi whiskym

請問你那天去? 我也是復活節去, 看看有沒有機會同一天^^
我28Mar去呀

複式洋房

我那天最後一天, 也可以去, 但你報那間的網址, 我不能登入...

大宅

回覆:foxwoo 的帖子

嗰間野send email俾佢,要成日催先覆,覆人email又覆啲唔覆啲,跟得好差。網站佢話轉server something wo

侯爵府

育兒性格勳章

引用:嗰間野send email俾佢,要成日催先覆,覆人

原帖由 whiskym 於 16-03-17 發表
嗰間野send email俾佢,要成日催先覆,覆人email又覆啲唔覆啲,跟得好差。網站佢話轉server something wo

...
我報左你之前pm我資料的另一間。。。享樂澳洲遊。。希望都好啊

複式洋房

我都係打算報enjoyaus,希望仲報得設,我想報25號^^

珍珠宮

引用:我都係打算報enjoyaus,希望仲報得設,我想

原帖由 foxwoo 於 16-03-17 發表
我都係打算報enjoyaus,希望仲報得設,我想報25號^^
去完返嚟報下料比我地知好唔好玩

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

複式洋房

好^^

報左了, 客服回覆都好快, 又可以酒店PICK, 希望順利啦

大宅

引用:好^^報左了, 客服回覆都好快, 又可以酒店PI

原帖由 foxwoo 於 16-03-18 發表
好^^

報左了, 客服回覆都好快, 又可以酒店PICK, 希望順利啦
咁就好 唉,Chinese做野係跟得貼啲,我宜家但求去到就算

侯爵府

育兒性格勳章

引用:我都係打算報enjoyaus,希望仲報得設,我想

原帖由 foxwoo 於 16-03-17 發表
我報左4月1日。。。同埋客服真係幾好。。好快覆

複式洋房

我今天跟享樂,雖然司機攪錯地點,但也立即回來接我們。
今天早上去捉蝦,但水漲及屁股,所以不是太多人可下水,如不想錯過下水機會,請帶泳衣。
之後去果園,也很特別,但就沒有太多特別生果可試,有點可惜

男爵府

引用:我今天跟享樂,雖然司機攪錯地點,但也立即

原帖由 foxwoo 於 16-03-25 發表
我今天跟享樂,雖然司機攪錯地點,但也立即回來接我們。
今天早上去捉蝦,但水漲及屁股,所以不是太多人可 ...
請問去果園車程遠嗎?逗留左幾耐呢?

首頁

尾頁

跳至