夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位想問下大家信唔信一男一女三更半夜傾左成個鐘電話,會冇野?開頭喺我面前傾,比我聽到佢同個女仔講叫佢唔好喊,打機啫⋯⋯之後就喱左入房講左成個鐘。。

男爵府

回覆:係我多心小氣定係。。

你吾立即嘈佢?我会鬧爆……吾会忍

大宅

我即晚冇同過佢講野,第二日佢打比我,我冇聽,跟住佢line我氹我,我叫佢D甜言蜜語留番氹D𡃁妹!佢就話唔係我唸咁樣。。又話我唔信佢,之後就話冇做過D對我唔住既野。。冇解釋過嗰晩夠竟發生咩事,你地係我會唔會信。。

大宅

引用:我即晚冇同過佢講野,第二日佢打比我,我冇

原帖由 Carriefong 於 16-01-15 發表
我即晚冇同過佢講野,第二日佢打比我,我冇聽,跟住佢line我氹我,我叫佢D甜言蜜語留番氹D𡃁妹!佢 ...
點信
要人信,就响你面前光明正大傾
事後講乜都只係借口
男人最叻係自己做錯事
但又話你唔信佢
惡人先告狀

男爵府

係你老公定男友?

大宅

回覆:wanmm323 的帖子

老公。。

子爵府

引用:我即晚冇同過佢講野,第二日佢打比我,我冇

原帖由 Carriefong 於 16-01-15 發表
我即晚冇同過佢講野,第二日佢打比我,我冇聽,跟住佢line我氹我,我叫佢D甜言蜜語留番氹D𡃁妹!佢 ...
叫人信係要行動證明!

叫佢解釋返個晚件事,同埋以後無可能再發生!

暗地裡繼續監察事情發展,偷偷save低個女嘅電話。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

咁我覺得你需要問清楚佢發生咩事

我有個男性朋友番通宵 我試過半夜打去喊
喊原因同老公嘈 而個位男性朋友我老公都知

問清楚先

瑪瑙宮

開頭或者無野, 遲下就難講. 提左佢就觀察, 成日提住或比面色令佢討厭人地就有機可乘.

侯爵府

唔信

大宅

我唔會容許老公有太交心的女性朋友

別墅

我老公成日話:理老婆感受就夠, 其他女仔開唔開心關我叉事?

如果冇野就唔使入房講啦, 同埋收線之後一定會即刻同個老婆講返咩事

大宅

咩原因都好,個老公氹第二個女人就唔得!除非係佢老母我就由佢

別墅

我完全接受唔到

大宅

回覆:Gumgumbb 的帖子

個女人都好有問題,我唔会同一個普通朋友半夜三更傾电話同whatapps

大宅

引用:個女人都好有問題,我唔会同一個普通朋友半

原帖由 carriekwp 於 16-01-16 發表
個女人都好有問題,我唔会同一個普通朋友半夜三更傾电話同whatapps
事後解釋乜都係假,無野就光明正大傾。我唔容許我老公有太交心既女性朋友,同樣我老公都唔容許我有兼禁夜都聯絡,而家只有當面問清楚佢,留意住佢表情、觀察住,唔好話氹女仔吖,仲要表達你更加唔喜歡禁夜仲同任何女性朋友聯絡。

男爵府

MommyPanel勳章

小豬澄 發表於 16-1-16 00:28
咁我覺得你需要問清楚佢發生咩事

我有個男性朋友番通宵 我試過半夜打去喊
老實講,做左人老婆真係有啲野忌諱一下,唔開心想喊,搵都搵個女性朋友啦!同個男人訴苦,就算識都應該分下莊閒。你咁做,好易野人誤會,就好似前排個女人咁,著住睡衣連車衝落街咁,佢就係係fb,寫好男人不應迫女人在別的男人身邊哭泣吧
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

別墅

無野既就光明正大係你面前傾,佢咁既行為有古怪,小心

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:小豬澄 發表於 16-1-16 00:28 咁我覺

原帖由 happymap2013 於 16-01-16 發表
老實講,做左人老婆真係有啲野忌諱一下,唔開心想喊,搵都搵個女性朋友啦!同個男人訴苦,就算識都應該分下 ...
咁你就唔明 搵女性朋友大多都幫番女人 男人先最了解男人 如果介意我實唔會搵對方
只有無安全感同信心既人先會限黎限去
咁我朋友個女朋友又真係幾好 第日訓醒上黎我屋企睇下我 我朋友通知佢女友黎睇我

*我老公唔係香港

大宅

我都接受唔到

首頁

尾頁

跳至