親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

買了hke 鹿兒島3大 2小$9800, 去8日, 因第一次去日本自由行, 請問有沒有南九洲行程可提供. 謝謝.

大宅

引用:買了hke 鹿兒島3大 2小$9800, 去7日, 因第

原帖由 wonber 於 16-03-29 發表
買了hke 鹿兒島3大 2小$9800, 去7日, 因第一次去日本自由行, 請問有沒有南九洲行程可提供. 謝謝. ...
Lm

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

回覆:鹿兒島八月自由行

我都係播~

大宅

回覆:鹿兒島八月自由行

我都買咗,諗緊自駕定鐵路

男爵府

引用:買了hke 鹿兒島3大 2小$9800, 去7日, 因第

原帖由 wonber 於 16-03-29 發表
買了hke 鹿兒島3大 2小$9800, 去7日, 因第一次去日本自由行, 請問有沒有南九洲行程可提供. 謝謝. ...
hong kong express? 機票有D貴喎,計咗行李及飛機餐未?我都有興趣鹿兒島,但唔知有咩行程

大宅

回覆 eg123 的帖子

因為是暑假, 3大2小, $9800 已包行理及指定坐位.

大宅

回覆 dubd168 的帖子

請問你會去那些地方? 謝謝.

大宅

引用:回覆 eg123 的帖子因為是暑假, 3大2小, $98

原帖由 wonber 於 16-03-30 發表
回覆 eg123 的帖子

因為是暑假, 3大2小, $9800 已包行理及指定坐位.
我都覺得暑假嚟講算平,所以都照買,剛才睇暑假有d日子都貴過尋日了

大宅

引用:回覆 dubd168 的帖子請問你會去那些地方

原帖由 wonber 於 16-03-30 發表

請問你會去那些地方? 謝謝.
暫時想去櫻島,霧島,指宿

複式洋房

MommyPanel勳章 最關心BB問題熱投勳章

same here,買完覺得有啲笨實,去博多都係多幾舊,交通又冇鹿兒島咁唔方便,一定唔會8日都係鹿兒島,買jr pass上北九州又要左計右計,jr好貴呀

大宅

引用:same here,買完覺得有啲笨實,去博多都係多

原帖由 chtinggg 於 16-03-30 發表
same here,買完覺得有啲笨實,去博多都係多幾舊,交通又冇鹿兒島咁唔方便,一定唔會8日都係鹿兒島,買jr pass上 ...
你去玩幾多日?我去5日, 所以諗住只玩鹿兒島, 因為福岡我都去過幾次, 反而鹿兒島未去過, 剛睇過都好多地方去, 我本來都諗福岡入鹿兒島走, 但冇咁多假

大宅

我去8日, 想玩鹿兒島, 熊本, 黑川溫泉, 霧島

珍珠宮

回覆:南九洲(鹿兒島)八月自由行

乜HKE 有去鹿児島咩?我以為只有HK airline 有。
我剛剛去完,但只留一天去櫻島。我覺得唔自駕都方便。我之後就去咗熊本同阿蘇。
我朋友去咗宮崎,但佢話麻麻

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:乜HKE+有去鹿児島咩?我以為只有HK+airline

原帖由 Ononluk 於 16-03-30 發表
乜HKE 有去鹿児島咩?我以為只有HK airline 有。
我剛剛去完,但只留一天去櫻島。我覺得唔自駕都方便。我之 ...
宮崎自駕方便,有大草原、高千穗、日南⋯⋯幾舒服享受

別墅

引用:乜HKE+有去鹿児島咩?我以為只有HK+airline

原帖由 Ononluk 於 16-03-30 發表
我剛剛去完,但只留一天去櫻島。我覺得唔自駕都方便。我之 ...
琴日先公布既新航點

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業 / 個人 / 團體 廣告或宣傳推介成份之字句 / 圖片 / 超連結

大宅

回覆 1928mickey 的帖子

可否分享你的行程, 我會自行揸車去玩. 謝謝

大宅

我都係昨天買咗呀🙌🏼
兩大兩細😁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如果唔自駕,要check好交通班次,霧島、指宿d巴士好疏。我記得去完指宿砂浴,搭巴士去唐船峡食流水面,miss左一班車要等差不多一粒鐘。
要行吊橋都無巴士到,要轉的士

男爵府

如果2人鹿兒島入, 宮崎出
唔自駕8日有咩地方可建議?
想去指宿,櫻島, 阿穌火山, 食流水面

我未買機票

複式洋房

MommyPanel勳章 最關心BB問題熱投勳章

我玩7日呀 夏天去熱辣辣點浸溫泉 o徒曬

首頁

尾頁