自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

以前成日出去修甲,包埋修腳皮,而家一停,對腳就好乾好核突呀,有無咩方法可救得到

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:腳爭好乾,有咩辦法救救佢

我都想知

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Vaselin

cutiemapa    發表於 16-6-3 21:32

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

凡事林幫到你。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

琥珀宮

冇D專係搽腳踭的CREAM,或敷腳膜

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:凡事林幫到你。

原帖由 my005 於 16-06-03 發表
凡事林幫到你。
贊成。堅得,個時聽人介紹,厚厚地茶腳踭幾晚,著埋襪訓。幾日後靚返晒

my005    發表於 16-6-3 12:51

水晶宮

介著拖鞋涼鞋出街,晚上涂甘油或椰子油

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

豬油膏

曼秀雷敦

子爵府

有隻有椰油成份的花士令, 勁得。我每晚一定要擦完先瞓得

水晶宮

引用:豬油膏曼秀雷敦

原帖由 sasa0208 於 16-06-03 發表
豬油膏

曼秀雷敦
是否在日本買?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

MariaTsui 發表於 16-6-3 13:56
是否在日本買?
萬0買架

水晶宮

引用:Quote:MariaTsui 發表於 16-6-3 13:56 是否

原帖由 sasa0208 於 16-06-03 發表
萬0買架
thx

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

回覆樓主:

卓悦,made in Spain 含尿素$18超好用,有藍色同紅色,我買紅色,都系呢度JM介紹。

侯爵府

自己買隻「大腳板100元磨」好易磨
我有修腳但我不比人磨。自己磨

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

062004 發表於 16-6-3 21:09
卓悦,made in Spain 含尿素$18超好用,有藍色同紅色,我買藍色,都系呢度JM介紹。
...

請問有相嗎?

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

方麗娟 發表於 16-6-3 21:23
請問有相嗎?

因為亞女腳板腳趾不斷甩皮,揸過凡士林、bio oil都唔得。睇到都有JM討論同一問題,有人得咗,我又試下又得

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

062004 發表於 16-6-3 21:29
因為亞女腳板腳趾不斷甩皮,揸過凡士林、bio oil都唔得。睇到都有JM討論同一問題,有人得咗,我又試下又得 ...

唔該曬

男爵府

062004 發表於 16-6-3 21:29
因為亞女腳板腳趾不斷甩皮,揸過凡士林、bio oil都唔得。睇到都有JM討論同一問題,有人得咗,我又試下又得 ...
請問邊度買?幾$?

大宅

引用:有隻有椰油成份的花士令,+勁得。我每晚一定

原帖由 ccss115 於 16-06-03 發表
有隻有椰油成份的花士令, 勁得。我每晚一定要擦完先瞓得
請問邊度有得賣?葯房有嗎?

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

搽返多d潤既野,凡士林,專搽腳爭既cream 最重要以後出街必須着鞋着襪,成日着拖鞋涼鞋搽乜都冇用
感激遇上你~

首頁

尾頁

跳至